Nokia Belle Hack (Sertifika Derdine Son)

Sponsorlu Bağlantılar

hitman01

Üye
    Konu Sahibi
(N8 Belle'de Denenmiştir)

Hack işlemine başlaman önce ihtiyacımız olan dosya ve programları indiriyoruz ve telefonun hafızasınıa çıkartıyoruz.

1. Öncelikle telefonumuza X-plore dosya yönetici programını kuruyoruz.
2. içerisindeki "tmquarantine.zip" dosyası X-plore yardımıyla telefonun "C:\" dizinine açıyoruz.
3. TM_Mobile Security.sis programını telefonun ana belleğine kuruyoruz. telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.
4. Trend Micro Mobile Security programını çalışrırarak “Options/Quarantine list” açıyoruz (üç dosya olacak) tüm dosyaları restore (“Options/Restore”) ederek programı kapatıyoruz.
5. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx programını kuuyoruz. Programı çalıştırarak “Options/All patches” diyor ve “Apply” seçeneğini seçiyoruz.
6. X-plore programını çalıştırarak installserver.exe dosyasını telefonun "C:\sys\bin\" klasörü içine kopyalıyoruz.

Telefonu tekrar açıp kapatıyoruz ve artık sertifika hatası veren tüm programlarımızı gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Hemde hiçbir yere imei numaramızı vermeden saatlerce hatta günlerce sertifika beklemeden.

Bu benim ilk paylaşımım ve elimden geldiğince açık ve anlaşılır anlatmaya çalıştım. Şimdiden tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: İSTİHBARATÇI

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim ilk yorum benden olsun ;) hayırlı olsun ilk paylaşımın. Ben flash atarak hackli kullanıyorum ama emeğini boş gecmek istemedim. Eline sağlık.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
sağol kardeşim

şehmusss

şehmusss

Üye
kardeş eline sağlıkta bana onları yapmak zor gelir

5800v60

Üye
500 saniye beklettin olmadı kardeş.ya emeğine yazık.adam gibi bi siteye upload etseydin keşke.takipteyim basit uploadını bekliorum.ayrıca hack konusunu bu kadar anlaşılır ve basit bi şekilde anlattığın için çok teşekkürler.kolay gele..

• Beğen
Tepkiler: mustafa378
yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardeş eline sağlıkta bana onları yapmak zor gelir

Aynen ben daha önce hack yaptım ama bu konuyu okuyunca harbiden zor olduğunu anladım
çok basit bir şekilde anlatılan konular var sistem modifiye bölümünde
ama yinede bilgi için teşekkürler

Üst Alt