Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

sehzade7

Üye
arkadaslar ben ilk defa hacklicem telefonu. 603 FP2 telefonum ancak resources/apps diye bi klasör yok bende yardımcı olur musunuz ?

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu pc ye depolama modunda bağlar san görebilirsi

sehzade7

Üye
teşekkür ederim yaptım ancak unsigned bi uygulama yüklemeyi denedim bu yerleşik bir bileşen diye hata verdi bu uygulama yüzünden mi yoksa hack başarısız mı ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hack başarılı uygulama hatalı sistemde olan bir dosya yüklenemez

sehzade7

Üye
şeffaf widget yüklemeyi denemiştim sanırım dediğiniz gibi oldu teşekkür ederim :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şeffaf widget yüklemeyi denemiştim sanırım dediğiniz gibi oldu teşekkür ederim :)
Evet mfiler z de yani romda mevcut olduğu için sis ile yükleyemezsin elle atmalasın tabi bunun için mod uygulaman gerekir falan filan

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi maximod yükle program senin yerine kuruyor herşeyi

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

duf12

Üye
Arkadaşlar ilk defa hack yapıyorum.Bu konuda biraz değil çok cahilim,belki gülebilirsiniz ama 2. madde kaldım ben:)İlk maddeyi denildiği gibi yaptım,sonrasın ikinci maddede denilen iki dosyayı masaüstüne çıkardım,sonrasında teli usb ile pc ye bağladım,E'ye geldim fakat Resource / Apps klasörünü göremedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim,yada bu olaydan vazgeçmelimiyim bilemedim,bide zor karar vermiştim,hack işlemine...

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu pc suite değil telefonu depolama modunda bağla o zaman gözükür

- - - Eklendi - - -

hack siz telefon kullanılmaz kesinlikle yapmalısın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefondan ayarlar-bağlantı-usb aç depolama varsayılan olsun sonra usb ile bağla teli aşamaya devam et

duf12

Üye
Çok ama çok teşekkürler,yapıyorum şimdi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

federico2424

federico2424

Üye
sayın abim levet( noss bar)daha önce bu verdıgn yöntemle teli hackledım.tel hafızası doldugu icin tele hard format.hatta daha fazla yer açsın dye ölü formati çektim yanı açma tusu kamaraya falan basılı tutulan cınsten.o tamamda.sımd tekra telî haclyemıorum butn herseyı harfien yerıne ve daha önced aynı yöntemle yapmama ragmen nedn cvap.lutfen kurtar benı bu azaptan.

duf12

Üye
Uzun uğraşlarım sonucunda nihayet hackleyebildim,telefonu.10 numara anlatım olmuş,tekrardan teşekkürler kardeş.Rom patcher+ ki iki yamadan biri otomatik aktifleşmiyordu.2-3 kez teli kapatıp auto aktifleşmeyi tekrarladım oldu.Yalnız telefona usb kabloyu bağlandığımda telefon ağırlaşıp,duvar kağıdım siyah olup,yarı evolve görünümü oluşuyor,başka problem yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
duvar kağıtların depo hafızasında olabilir ve sen pc ye bağladığın zaman depolama da kalmıştır
ayarlar
bağlantı
usb
nokia suite yi aktif yap

blackice75

Üye
Tek seferde hacklendi.Çok teşekkürler...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

amedli2117

amedli2117

Üye
çok teşekkür ederim yaptım ....

- - - Eklendi - - -

safemngr yi kaldırmasam sorun olur mu?

osmanaslan1060