noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
sağol paşam düzeldiNot: 23.10.2013 tarihi itibari ile menüde iki simge sorunu çözülmüştür. Hack için gereken ve eklentilerde ekli olan dosyalar düzeltilip konuya yeniden eklenmiştir. Bu tarihten önce hack yapıp menüde iki simge sorunu olan arkadaşların sıfırdan hack yapmak yerine şu yoldaki dosyayı silmesi yeterlidir.
C : /Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus2_reg.r01
oda süpermişsuç tamamen dosya isminde olan 2 sayısında ben de değil ve ek bilgi bu klasördeki
(C : /Private/10003a3f/import/apps) reg ler menüde uygulamaların simgelerini gösteren dosyalardır kurduğunuz uygulamaların menüde görünmesini istemiyorsanız uygulamanın reg dosyasını silebilirsiniz.
@noss_bar teşekkürler üstad bu kadar kolay olcağini düşünmüyordum ama teşekkürler
herhangi bi sorun olmadan çalıştı
klasörü ben kendim oluşturdum. nasıl oluşturulamıyor ki. sagemnr ile klasör acabilmen gerekirC: Private/10003a3f/ dosyası içinde import dosyası yok ve oluşturamıyorum ne yapmalıyım
tamam kardeş hackledim yapılıyormuş..klasörü ben kendim oluşturdum. nasıl oluşturulamıyor ki. sagemnr ile klasör acabilmen gerekir
hayırlı olsuntamam kardeş hackledim yapılıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?