Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programı yükledim ama tlfnu pcye bagladıgım zaman e sürücüsünde reseurse apps gözükmüyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız svinirim
Telefonun ayarlarından usb modunu nokia suite değil depolama olarak seçip usb ile teli bağlamalısın ok geri klanı flash belleğe dosya atar gibi yapacaksın nokia suite yi bu işe karıştırmayacaksın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yorumumun 2. kısmınada bi yorum yazarsan çok sevinirim ve hack işine başlarım akılda soru işareti kalmadan :) ayrıca senin verdiğin rompatcherı kullanalım o zaman :) konuda üstad olan sensin ben işi bilmiyorum düz mantık yorum yapıyorum..

Bak olay bu bu zamanda kadar hack için kullanılan antivirüslerin içinde senin paylaştığında dahil olmak üzere rompacherin ram deki dosyalara müdahale etmesini sağlayan tam yetkili 3 ldd uzantılı dosya bulunur bunlar sadece antivirüs e gömülür çünkü antivirus haricinde hiç bir uygulamaya tam yetkili sertifika verilmez. Nokia fp2 de bu zamana kadar hack için kullanılan antivirüslerin yüklemesini engellemek için bu antiviruslerin içinden bir iki dosyayı z ye gömdü kurmak istediğin antivirüs uygulamaları kurulum aşamasında z de aynı isimde bir dosyası olduğu için instalserver.exe bunu farkediyor ve otomatikmen kurulumu sistem bileşeni deyip engelliyor. senin verdiğin antivisü uygulamasına bakmadım herneyse diyelim bu antivirüs yüklenebiliyor z de senin antivürüs uygulamasından herhangi bir dosya yok ok sen karantinadan 3 ldd dosyalarını c sys bin içine çıkarttın. ama sistemin hala hacklenmedi geriye rompacher kalıyor ama nokia fp2 de sadece antivirüsleri engellemedi rompacheride içinden bir dosyayı z ye koyayarak onun kurulumunuda engelledi o yüzden senin antivürüs olan bölüm olsa bile eski rompacher hala kurulamayacaktır.

Benim anladdğım hack yöntemi ise tam yetkili bir antivirüs ve içinde herhangi bir ldd dosyası yok bu ldd leri bu antivirüsün bir özelliği olan c sys bin içine erişim özelliği olan bir dosya yöneticisi olması bu özellik ile senin karantinadan çıkartma işlemini ben kendim elle yapıyorum ve geriye kalan rompacherin bütün dosyalarını kurulum ile yapmadığım için yani hack işlemde kurulum yapmadığım için instalserver.exe yi işe katmadığım için kopyala yapıştır ile rompacherin dosyalarını tek tek atıyorum yani birnevi elle kurulum yapıyorum bu şekilde eski rompacheri telefona atıp çalışmasını sağlıyorum ama bir eksikle otobaşlat özelliği olmadan çünkü otobaşlat özelliği olması için sistemin kruulum yapması gerekiyor ama ben birkereliğine de olsa telefonu hacklemiş oluyorum ve sertifikasız kurulum yapma hakkını almış oluyorum benim paylaştığım ikini rompacher ise eski rompacher için dosya isiölerinin değiştirilmiş hali yani ilk rompacherde rompacher.exe ise yeni olanda rompacher2.exe ve bu yüzden isim çakışması olmuyor ve telefonum zaten bir kereliğine hacklediğim için yeni sertifikasız rompacheri kurulum ile kuruyorum ve eksik özellik olan otobaşlat özellliğine de yapmış oluyorum sonuç tam hackli bir cihaz. menüde iki rompacher simgesi olduğu söyleniyor bu konuda çalışma yapmak isterdim ama elimde fp2 li bir cihaz yok o yüzden menüde sismgelri gizlemeye yarayan apphider uygulamasını tavsiye ediyorum ve ilk olanı gizlemesini öneriyorum

WanWan

Üye
Soft format atinca bu hack gidiyor mu ???

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gidiyor

taha7610

taha7610

Üye
reis çok sağol ya eline sağlık :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: taha7610

WanWan

Üye
ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK SÜPER OLMUŞ:oke:

WanWan

Üye

- - - Eklendi - - -

Moruk

Moruk

Üye
tek işe yarayan nokia 603 hack yöntemi bu forumlardaki hack yöntemlerinin hepsini denedim ama TEK ÇALIŞAN HACK YÖNTEMİ BU, teşekkürler noss_bar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp1 için eski yöntemler çalışır fp2 de ise tek yöntem bu

dvrm15

Üye
Nokia 603 fp2 başarili sonuç çok teşekkürler

berkoto38

berkoto38

Üye
telefonu hack leyince içindeki oyun isimler vs. kaybolurmu

danax

Üye
merhaba, c6-01 telefonuma anlatımınızı harfiyen uyguladım. Yalnız son aşamada, telefonu kapatıp tekrar açtığımda Rompatcher+'a tıkladığımda giriş yapamıyorum. Bunun nedeni sizce ne olabilir ?

7- Şimdi Rom PatcherPlus v3.1 FP2.sisx uygulamasını E veya C ye kurun bittiğinde telefonu kapatıp açın Rompatcher içinden istediğiniz yamaları aktif edip otomatik başlatmaya ekleyebilir ve uygulayabilirsiniz.İlk önce tek tek dosyaları taşıyarak Rompacther kurduk şimdi ise sis ile Rompatcher kurduk bunun amacı telefonu her açıp kapadığınızda yamalarınızın aktif olmama sorununu da çözmektir.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin telefonun c6-01 fp2 senin alakn yok :)

sen şunları yap yeter

Refresh ve Fp1 için Hack İşlemi
Refresh ve Fp1 Hack için Gerekli Uygulamalar
Link:

Anlatım
1. Norton.sis yükleyin ve Norton uygulaması başlatın.
2. Sırasıyla Options - Anti-Virus - Quarantine listesine gidin.
3. Seçeneklerden Restore All i tıklayın.
4. Uygulamadan çıkın ve norton uygulamasını kaldırın
5. RomPatcher v3.1 Signed.sisx uygulamasını C ye yükleyin ve başlatın.
6. Rompatcher i başlatın open4all yamasına uygulayın (yeşil olmalı) ve seçenekler auto yapın
7. File browser veya xplore kurun.
8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.
9. Tekrar menüden Rompathcer programını açın ve "Install Server RP+ 1.7.rmp" yamasını uygulayın (yeşil olmalı)
seçenekler auto yapın
10. Telefonu yeniden başlatın.
11. Rompatcher i türkçe kullanmak için Yetkiler.sis uygulamasını c ye kurun.
Hack işlemini başarılı şekilde yaptıysanız tavsiyelere ve türkçe uygulamalardan beğendiklerinizi indirip kullanabilirsiniz (noss_bar) MaxiPDA

danax

Üye
Cahillik işte :) şimdi üstte yazdıklarını uyguladım ve telefonumu baştan başlattım. Sonucu 5 dakika içinde yazarım. Hızlı dönüşün için teşekkür ederim

Edit: Yaptım :) teşekkür ederim.

george_13

Üye
Peki birşey soracam o yetkiler öyle duracak mı gitmedi.. Hem o var hem rom patcher..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o sadece simge appshider var onunla menüde istediğin uygulamanın simgesini gizleyebilirsin

george_13

Üye
Hmm eyvallah eline sağlık gayet net bir anlatım olmuş..:oke:

sercanx14

Üye
Hocam teşekkürler,emeğine sağlık.

Üst Alt