ben anlamıyorum ilk dosyayı kurduktan sonra e bölümünde resource diye bir dosya çıkmıyor resourceyi kopyalamaya kalktığımda da kabul etmiyor neden acaba
- - - Eklendi - - -
bu konuyla ilgili bilsi olan varsa lütfen paylaşsın deli olacam ya
muhakkak öyle ama bu nu anlatamıyorum teli baştan sıfır hale getirdim tam denileni yaptım ama ilk symbian kurlumu sonrası resource adlı dosya yok görünmüyor e kısmında telin
- - - Eklendi - - -
acaba bu olaydan önce başka birşey gerekiyormu yapmak için
- - - Eklendi - - -
aslında işlem çok basit anladım yapmayı ama e kısmına resource gelmiyor ve benim telde e kısmına resource isminde dosya açamıyorum neden acaba telim nokia 808
menüde ki rompacther aç yamaları aktif yap bu şekilde içi yeşil kenarları sarı olacak yamalara bir kez dokunduğun zaman yeşil olur sonra seçenekler den add to auto demen yeterli
menüde ki rompacther aç yamaları aktif yap bu şekilde içi yeşil kenarları sarı olacak yamalara bir kez dokunduğun zaman yeşil olur sonra seçenekler den add to auto demen yeterli
2- Telefonu Usb depolama modunda pc ye bağlayıp Safe Manager Türkçe E Resource Apps.zip içindekiAgileBlocker_0x20029966.R31 ile AgileServer_0x20029967.R31 isimli iki dil dosyasını ilk önce masaüstünüzeçıkartın sonra E: Resource / Apps içine atın. Değiştirilsin mi diye sorduğunda Evet deyin. Bu işlem Safemngr'i çinceden türkçeye çevirecektir.
<<< bende bu bölümdeki E:Resource yok ... böyle bir klasör yok gizli dosyalardada yok en onu anlamadm. :/
- - - Eklendi - - -
bir önceki sayfadaki arkadaş bahsetmiş depo moduna aldım bende teşekkürler.