Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yavuz iyi misin kardeşim kalpler falan her mesajının altında değişik bişiler?

yavuz580

yavuz580

Üye
Allahıma şükür hocam cok iyiyim o kalplerde Allah yazıyordu da cıkmadı bens ana bişey sordum usta bi yardımcı olsan diyorum herkeste bi kalp vardır kimi kararmış günahtan kimi aklanmış beyazlamış sevaptan zikirden degilmi kurban :)
yavuz iyi misin kardeşim kalpler falan her mesajının altında değişik bişiler?

---------- Eklendi @ 16:45:54 ---------- Yazıldı @ 16:44:03 ----------

ya usta bi yardımcı oaln yok eger biliyorsanız benim teelfon 701 fp1 den geri normal belleye gecmek istiyorum nasıl yaparım hocam bi yardımcı olabilirmisinz ?
daha sağlıklı olması için suilteden yap yada flash at

---------- Eklendi @ 16:47:06 ---------- Yazıldı @ 16:45:54 ----------

usta oda benim şeklim her mesajımda benim agzım gibi şükür Allah c.c diyor kötümü yoksa kurban ya :)

• Beğen
Tepkiler: serecans
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fp1 le ne sıkıntın var gayet iyi olmuş işte tel canavar oldu benim

yavuz580

yavuz580

Üye
yok hocam ya ben hiç sevemdim tema efekleri kapatılmıyor ve ben thmefx teme efek programını kullanak istiyorum bu ve hiç bi programı yüklemiyor nerdeyse hata veriyor belle daha iyi bence telefonumu bile kullanasın elime alasım bile kalamdı bu fp1 yükleyeli hocam eger biliyorsan sana zahmet yada yarımcı oalcak biri varsa şunu bi belleye ecirelim sana zahmet inşaAllah..
fp1 le ne sıkıntın var gayet iyi olmuş işte tel canavar oldu benim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben bilmiyorumda s3 yazılım destekde videolu anlatımı var ordan bak yap

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam bu navifirim le 111.30.609
Symbian Belle yi indircem ama flash layacam türkce olarak hangisini indirmem gerekir bi bilginiz varmı benim telefon 701 siyah tam siyah degil haifif çikolata rengi gibi olan ondan yapsamda olurmu acaba yoksa çökertirmiyim tamamen bildiginiz kadar yaardımcı olursanız sevinirim?

5ibo5

5ibo5

Üye
Arkadaşlar ben 603 telefonumu fp1 güncellemesini yaptım ama işlemci 1.3 e çıktımı çıkmadımı telefon hızlandı gibi de sanki :)

ANIL

ANIL

Admin
resmi açıklama 603 1.3 ghz olmadı kardeş hızlanması normal iyi optimize ediyorlar..

serecans

serecans

Üye
hocam bu navifirim le 111.30.609
Symbian Belle yi indircem ama flash layacam türkce olarak hangisini indirmem gerekir bi bilginiz varmı benim telefon 701 siyah tam siyah degil haifif çikolata rengi gibi olan ondan yapsamda olurmu acaba yoksa çökertirmiyim tamamen bildiginiz kadar yaardımcı olursanız sevinirim?

tele *#0000# yap dil kodu var bi yere yaz navide variant diye bi yer var dil kodunu oaraya yaz yazılım gelir

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
Size nasıl gelmemiş anlamıyorum. Nokia 603 kullanıyorum. Adamın konuyu açtığı ilk gün baktım telefonda Yazılım Güncellemelerinde var. Direk yükledim telefondan. Bilgisayara bağlamadım bile. İşlemci hızının arttığı çok belli oluyor 603te. Hafif takılmalar oluyordu bazen artık 0.

---------- Eklendi @ 23:16:44 ---------- Yazıldı @ 23:14:02 ----------

Fp1 Güncellemesi sorunlu arkadaşlar. Yüklememiş olan arkadaşlar varsa yüklemesinler. 603'te Bir sürü program açılmamaya başladı. En başta olarak X-Plore programı açılmıyor artık..

ozcangoral

Üye
Sonunda 701 Türkçe varyant naviye geldi arkadaşlar. sömürünnnn...

yavuz580

yavuz580

Üye
arkadaşım bu varyant ney ben fp1 yükledim yüklemez olaydım hiç bişeye yaramaz ben geri sbym belleye geçmek istiyorum bilen yokmu arkadaşlar ya bi yardımcı olun
Size nasıl gelmemiş anlamıyorum. Nokia 603 kullanıyorum. Adamın konuyu açtığı ilk gün baktım telefonda Yazılım Güncellemelerinde var. Direk yükledim telefondan. Bilgisayara bağlamadım bile. İşlemci hızının arttığı çok belli oluyor 603te. Hafif takılmalar oluyordu bazen artık 0.

---------- Eklendi @ 23:16:44 ---------- Yazıldı @ 23:14:02 ----------

Fp1 Güncellemesi sorunlu arkadaşlar. Yüklememiş olan arkadaşlar varsa yüklemesinler. 603'te Bir sürü program açılmamaya başladı. En başta olarak X-Plore programı açılmıyor artık..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
biri suite e bakabilir mi? Yeniden yükle yapılıyor mu fp1 için.. Yavuz sen beceremiyosun kardeşim hiç kusura bakma da fp1 on numara olmuş

yavuz580

yavuz580

Üye
ben şuitiden yeniden yükle dedim yüz kez yaptım yüklemiyor usta kusura bakmam da neresi 10numara olmuş hiç bişey açılmıyor yüklemiyor doğru dürüst hacklanmiyor bile bak en ufaktan yeniden yükle bile olmuyor bende ofis belgeleri güncellemeşi bile gelmedi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
office zaten fp1 le direk güncel geliyor ben telefondan sorunsuz yükledim.. Tel uçtu uçucak nerdeyse.. Herşey sorunsuz çalışıyor suite e daha sunulmadı güncelleme navi de bile yok normaldir.. Sen bu işlerden pek anlamıyorsun kusura bakma da

Üst Alt