Sorun güncellemeden değil o uygulamaların uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Yakında güncelleme çıkar uygulamalar için. Ayrıca işlemci hızı 603 için artmadı. Sadece iyileştirme olduğu için hız artmış gibi olabilir.Size nasıl gelmemiş anlamıyorum. Nokia 603 kullanıyorum. Adamın konuyu açtığı ilk gün baktım telefonda Yazılım Güncellemelerinde var. Direk yükledim telefondan. Bilgisayara bağlamadım bile. İşlemci hızının arttığı çok belli oluyor 603te. Hafif takılmalar oluyordu bazen artık 0.
---------- Eklendi @ 23:16:44 ---------- Yazıldı @ 23:14:02 ----------
Fp1 Güncellemesi sorunlu arkadaşlar. Yüklememiş olan arkadaşlar varsa yüklemesinler. 603'te Bir sürü program açılmamaya başladı. En başta olarak X-Plore programı açılmıyor artık..
ben aldım telefonu flash attım yok ama gelmiyor bende ofis belgeleri neden yok anlamıyorum ben anlasam şimdiye belleye dönmüştüm geri hocam
ben şuitiden yeniden yükle dedim yüz kez yaptım yüklemiyor usta kusura bakmam da neresi 10numara olmuş hiç bişey açılmıyor yüklemiyor doğru dürüst hacklanmiyor bile bak en ufaktan yeniden yükle bile olmuyor bende ofis belgeleri güncellemeşi bile gelmedi
Engin abi yeni kullanıcı adın hayırlı olsun abi![]()

bende de 701 var yükledim ben sorunsuzca telefondan kontrol et *#0000# yap sağdan 3 çizgiye bak güncellemeleri kontrol et e bas
aynıydı kardeşim.. suite de denedin mi? ya da nokia software updater ile teli pcye bağla bir dene bakalım olmazsa tek çare flashla yüklersin
kardeşim s3 genelin sabit konular kısmında var.. Yalnız flash attığında bütün bilgilerin gider haberin olsun.. software updater la dene birde