Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)
Sponsorlu Bağlantılar
DenizhaNq
Üye
browser da hızlanma gözle görülürü seviyede var artı izleyemedim videoları açıyor netten..
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
daha sitelerin çoğu html5 e geçmedi hele bi geçsin daha da güzel olacak
DenizhaNq
Üye
en ufak bi kasma yok efecktler yenilenmiş scroll bar kalkmış efekt aç kapa olayı kalmış baya ğı beğendim inşallah benim 701 de düzelir bununla
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
çok iyi oldu ya bu arada yeni haritalar da çok güzel
ultraslan_66
Üye
arkadaşlar birisi video eklesin merak ettik
DenizhaNq
Üye
ben çekiyorum hemen bekleyin
ahmet_321
Üye
bu carla olayı nedir anlamadım ben az önce 603 güncelledim usb ile ama 1.3 ghz olmuyo diyolar bide nerden öğrencez kaç ghz olduğunu bulamadımm -_-
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
henüz kimse bulamadı
xxcosworthxx
Üye
daha yeni yaptım güncellemeyi performans olarak oyunlardaki yükleme süreleri azalmış hızlı kaydırmadaki takılmalar falan en ufak bişey yok arkadaşlar çok çok iyi olmuş e tabi bazı efektler ve widgetler de tuzu biberi olmuş gayet başarılı
luckysleven
Üye
ya düşük çözünürlük yüzünden ikonların çevresinde tırtıklanmalar vardı fp1 den sonra dahada mı artmış bu tırtıklar ? yoksa bana mı öyle geldi psikolojik olarak ? : )
DenizhaNq
Üye
vide çektim nasıl koyacağım arkadaşlar
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
bir siteye koyup link olarak paylaş
DenizhaNq
Üye
peki upload ediyorum
ahmet_321
Üye
bende yeni yaptım ama 603 1.3 ghz olmuyo diyolar ama acayip hızlandı yani gözle görünüyo