Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
1. nesil tellere sahip olan arkadaşlara halil sezai den isyan şarkısını armağan ediyorum :/ bizim için tek çare beklemek herhalde . :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​şimdilik öyle :)

serecans

serecans

Üye
bende 700 var ama güncellemeye girdiğim zaman birşey gözükmüyor yeniliyorum yine yok ?????

doctorrr

doctorrr

Üye
siz çok nankörsünüz ha yav belle geleli daha 1 ay oldu hem nokia 2009 dan kalma s60v5 lere 2011 sonuna kadar destek verdiğine göre bikaç güncelleme görecez büyük ihtimal:oke:

serecans

serecans

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bi umut güncellemeleri kontrol ediyim dedim sunucu hatası dedi yazılım güncellemelere bakim dedim reset attı noluyo böyle ya nokıa resmen defol git sana yok diyo :D

serecans

serecans

Üye
bi umut güncellemeleri kontrol ediyim dedim sunucu hatası dedi yazılım güncellemelere bakim dedim reset attı noluyo böyle ya nokıa resmen defol git sana yok diyo :D

:)
inşallah kardeşim sizede gelir şu dolby i çok merak ediyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serecans
akifd

akifd

Üye
nokia 701 e geldi kurdum ve gerçekten Bu sefer gözüme girdi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
603e yükledim süper olmuş her türlü gelişme var :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Iste bu ! Ben de indiriyorum suan, 603 1 ghz olayi noldu acaba, bilen var mi ?

luckysleven

luckysleven

Üye
ya beyler siz bu browser ın neresini hızlı buldunuz ? 3g açıkken hem opera dan hemde kendi browser ından deneme yaptım opera şak diye bağlanırken kendi browserı zorlandı resmen :kotu:

ayrıca animasyonu kapatma seçeneğini kaldırmışlar ya şaka gibi ..

banada batarya performansı iyileşmiş gibi geldi sanki bugün sabah yarım şarj olduğunda aldım prizden şuanda hala çeyrek dolu. Bu süre içerisinde güncelleme , sık görüşme , kurcalama yaptım banamısın demedi : )

pirenuri

pirenuri

Üye
biz bu güncellemeyi wifi üzerinden yapabilirmiyiz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet yapılıyor

pirenuri

pirenuri

Üye
tmm şarj dolsun biraz bende geçeceğim :)

ahmet_321

Üye
603 e de geldi şimdi güncelledim ama pek fazla görünüşte bişey yokk hız sadece :)

pirenuri

pirenuri

Üye
nokia servisinin numarası neydi

Üst Alt