Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

okan2055

Üye
commandtr sende gözüküyomu güncelleme ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

valla deliricem ya bi usb ayarlıyamadım telefoncuya gitttim adamda kablo yok ya :@

Bluetooth varsa bluetooth ile de bağlanıyor olması lazım. Laptop kullanıyorsan işine yarayabilir belki de ama bluetooth ile işkence olabilir güncelleme :P

55lim

Üye
1. Nesillere gelmedimi ben daha belle yüklemedim flv sorunu var diye c601 için

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Tarayıcıya flash desteği gelmeyecek ki direk face e girmen çok birşey farketmez. Çok büyük beklentin olmasın derim.

HTML5 gelecek face youtube kurcalarım bakalım bi yükleyebilsem

MücahitTokgöz

Of ya Arkadaşlar bende sadece Microsoft Apps 2.0 la haritalar güncellemesi var oviyi şmdi yükledim . Navifirmden nasıl bakıcam acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ben bi güncelleyebilsem zaten direk face e giricem en çok tarayıcıyı merak ediyorum en büyük beklentim oydu birde ekran görüntüsü için teli hacklemeden kullanabilicemiz program var mı?

markette best screensnap var ücretsiz

Febris

Febris

Üye

ben bi güncelleyebilsem zaten direk face e giricem en çok tarayıcıyı merak ediyorum en büyük beklentim oydu birde ekran görüntüsü için teli hacklemeden kullanabilicemiz program var mı?
Screensnap

erollcelik

erollcelik

Üye
screensnap UYGULAMASI İLE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ NASIL ALINIR

55lim

Üye
hadi yaa ben sorarım onlara:@ iki yıl içinde nokiadan 25 e yakın telefon aldım benim gibi müsteriyi zor bulurlar umarım geç kalmazlar yoksa bundan sonra sony takılırim zaten şikayetim dede belirttim

Febris

Febris

Üye

Bluetooth varsa bluetooth ile de bağlanıyor olması lazım. Laptop kullanıyorsan işine yarayabilir belki de ama bluetooth ile işkence olabilir güncelleme :P
Kablo lazım güncelleme için

---------- Eklendi @ 10:42:05 ---------- Yazıldı @ 10:41:23 ----------

screensnap UYGULAMASI İLE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ NASIL ALINIR
Yukarda tuş ayarı var 2. secenektede Kalite kalıteyı hıgh yap cek :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi yaa ben sorarım onlara:@ iki yıl içinde nokiadan 25 e yakın telefon aldım benim gibi müsteriyi zor bulurlar umarım geç kalmazlar yoksa bundan sonra sony takılırim zaten şikayetim dede belirttim

kardeşim yakın zamanda 1.nesillere de gelicek sabretmek lazım :) Belle daha 2 ay önce geldi

Uqur5445

Üye
pc den guncelleme ıle telfndan guncellme arasnda fark warmı kabloyu bulamym snr oldum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar neler değişti tema widget varmi. Ne fark görüyorsaniz bi yazin da

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar 603 fp1 navifirme gelmiş ama Nokia Suitte güncelleme yok olarak gözüküyor.

Uqur5445

Üye
cevap verın ltfen çıldırcam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telden de günceller arada fark yok

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Yeni üretim ve şimdiki Nokia 603, 700 ve 701 için güncelleme önümüzdeki aylarda gelecek.
- Eğlence deneyimini artıracak.
- Dolby ® Headphone ve Dolby ® Digital Plus ile müzik, video ve oyunlarda daha iyi ses deneyimi
- 20 yeni ve geliştirilmiş widget gelecek.
- Yeni, daha hızlı ve HTML 5 destekli tarayıcı
- Nokia Haritalar'ın son sürümü
- Duyurulan Microsoft Uygulamalarını (OTA) Wi-Fi ile indirme (Yazılım güncelleme)
- Daha iyi bildirim çubuğu
- Yenilenmiş görev yöneticisi
- Nokia 700 ve 701'in işlemci hızı 1 GHz'den 1.3 GHz'ye artırılacak.

Nokia Conversations Fin'in baş editörü Heidi Lemmetyinen'den yeni bilgiler geldi. Nokia 603, 700 ve 701'in Nokia Belle FP1 ile işlemci saat hızının 1 GHz'den 1.3 GHz olacağını söyledi. Ayrıca Dolby Sound, yeni hızlı tarayıcı ve Maps'in son sürümü de gelecek.

YUKARDA YAZILANLAR GELDİMİ

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
internet hızını test ettim 42100 puan verdi html5 desteğide var widgetlervar

Üst Alt