okan2055
Üye
commandtr sende gözüküyomu güncelleme ?
valla deliricem ya bi usb ayarlıyamadım telefoncuya gitttim adamda kablo yok ya![]()
Tarayıcıya flash desteği gelmeyecek ki direk face e girmen çok birşey farketmez. Çok büyük beklentin olmasın derim.
1. Nesillere gelmedimi ben daha belle yüklemedim flv sorunu var diye c601 için
ben bi güncelleyebilsem zaten direk face e giricem en çok tarayıcıyı merak ediyorum en büyük beklentim oydu birde ekran görüntüsü için teli hacklemeden kullanabilicemiz program var mı?
markette best screensnap var ücretsiz
Screensnap
ben bi güncelleyebilsem zaten direk face e giricem en çok tarayıcıyı merak ediyorum en büyük beklentim oydu birde ekran görüntüsü için teli hacklemeden kullanabilicemiz program var mı?
Kablo lazım güncelleme için
Bluetooth varsa bluetooth ile de bağlanıyor olması lazım. Laptop kullanıyorsan işine yarayabilir belki de ama bluetooth ile işkence olabilir güncelleme :P
Yukarda tuş ayarı var 2. secenektede Kalite kalıteyı hıgh yap cekscreensnap UYGULAMASI İLE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ NASIL ALINIR

hadi yaa ben sorarım onlaraiki yıl içinde nokiadan 25 e yakın telefon aldım benim gibi müsteriyi zor bulurlar umarım geç kalmazlar yoksa bundan sonra sony takılırim zaten şikayetim dede belirttim
Belle daha 2 ay önce geldi