Hasand. Üye achambo' Alıntı: işte o kısmı bilmiyorum satan varsa ona sorman gerek genelde elden çıkarmaya çalılılıyolar takas edecek bulmak zordur veya kazıklanıp telefoncuya verceksin. Genişletmek için tıkla ... zhten c7yı telefoncudan kutulu olarak 130 a aldım hep ustelık cızıksız
achambo' Alıntı: işte o kısmı bilmiyorum satan varsa ona sorman gerek genelde elden çıkarmaya çalılılıyolar takas edecek bulmak zordur veya kazıklanıp telefoncuya verceksin. Genişletmek için tıkla ... zhten c7yı telefoncudan kutulu olarak 130 a aldım hep ustelık cızıksız
achambo Üye Hasand.' Alıntı: zhten c7yı telefoncudan kutulu olarak 130 a aldım hep ustelık cızıksız Genişletmek için tıkla ... ha iyi o zaman bir bak sorarsın tam bilmiyorum ben de olabilir 150 ye
Hasand.' Alıntı: zhten c7yı telefoncudan kutulu olarak 130 a aldım hep ustelık cızıksız Genişletmek için tıkla ... ha iyi o zaman bir bak sorarsın tam bilmiyorum ben de olabilir 150 ye
Hasand. Üye achambo' Alıntı: ha iyi o zaman bir bak sorarsın tam bilmiyorum ben de olabilir 150 ye Genişletmek için tıkla ... ınsallah olur achambo' Alıntı: ha iyi o zaman bir bak sorarsın tam bilmiyorum ben de olabilir 150 ye Genişletmek için tıkla ... sızın herkesın bayramı kutlu olsun
achambo' Alıntı: ha iyi o zaman bir bak sorarsın tam bilmiyorum ben de olabilir 150 ye Genişletmek için tıkla ... ınsallah olur achambo' Alıntı: ha iyi o zaman bir bak sorarsın tam bilmiyorum ben de olabilir 150 ye Genişletmek için tıkla ... sızın herkesın bayramı kutlu olsun
achambo Üye Hasand.' Alıntı: belco2 suanda acık acaba yazılımımı yayınlıycak Genişletmek için tıkla ... Telefonum bozuldu ya usb șarj Girişi algılamıyor tamir ettircem çok tutmaz inș. Ama port iși olmazsa da șașırmam çünkü kolay değil hiç
Hasand.' Alıntı: belco2 suanda acık acaba yazılımımı yayınlıycak Genişletmek için tıkla ... Telefonum bozuldu ya usb șarj Girişi algılamıyor tamir ettircem çok tutmaz inș. Ama port iși olmazsa da șașırmam çünkü kolay değil hiç
Hasand. Üye achambo' Alıntı: Telefonum bozuldu ya usb șarj Girişi algılamıyor tamir ettircem çok tutmaz inș. Ama port iși olmazsa da șașırmam çünkü kolay değil hiç Genişletmek için tıkla ... tmm gecmış olsun
achambo' Alıntı: Telefonum bozuldu ya usb șarj Girişi algılamıyor tamir ettircem çok tutmaz inș. Ama port iși olmazsa da șașırmam çünkü kolay değil hiç Genişletmek için tıkla ... tmm gecmış olsun
Hasand. Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: belco2 telefonu değişicez ya bîr an önce yapta deniyelım umudumu kestim kesecem Genişletmek için tıkla ... çıkmadık candan umut kesilmez ben umudumu yitırmedim
ÇaRşI 2387' Alıntı: belco2 telefonu değişicez ya bîr an önce yapta deniyelım umudumu kestim kesecem Genişletmek için tıkla ... çıkmadık candan umut kesilmez ben umudumu yitırmedim
Hasand. Üye ARM_TR' Alıntı: Test için hazırım telefon C6-01 özelden link atın Genişletmek için tıkla ... ben de c7 icin hazırım ama hala fp2 portu hazır değildi
ARM_TR' Alıntı: Test için hazırım telefon C6-01 özelden link atın Genişletmek için tıkla ... ben de c7 icin hazırım ama hala fp2 portu hazır değildi
blackcemre Üye var mı bir gelişme insan konusuyla bir ilgilenir bir konu açıyorsa arkasında durmalı bence.
Hasand. Üye blackcemre' Alıntı: var mı bir gelişme insan konusuyla bir ilgilenir bir konu açıyorsa arkasında durmalı bence. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben Belco2 le konustum n8 icin calısmalar devam ediyor dedi
blackcemre' Alıntı: var mı bir gelişme insan konusuyla bir ilgilenir bir konu açıyorsa arkasında durmalı bence. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben Belco2 le konustum n8 icin calısmalar devam ediyor dedi
Symbianizer Üye Telefonumdan dolayı hiç umutlanmıyorum bence siz de umutlanmayın çok çok zor iş ekrana baka baka kör olur onu yapana kadar
Telefonumdan dolayı hiç umutlanmıyorum bence siz de umutlanmayın çok çok zor iş ekrana baka baka kör olur onu yapana kadar
Hasand. Üye symbian_lover' Alıntı: Telefonumdan dolayı hiç umutlanmıyorum bence siz de umutlanmayın çok çok zor iş ekrana baka baka kör olur onu yapana kadar Genişletmek için tıkla ... bence belco2 başarır bunu
symbian_lover' Alıntı: Telefonumdan dolayı hiç umutlanmıyorum bence siz de umutlanmayın çok çok zor iş ekrana baka baka kör olur onu yapana kadar Genişletmek için tıkla ... bence belco2 başarır bunu