Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Luck1

Üye
5230 için gelecekmi peki bilgisi olan varmı ?

C7, Suite aracılığı ile güncelleme yapan var mı arkadaşlar ?

Herkese hayırlı olsun... Bende bu akşam yüklerim belleyi

aleranol

Üye
evet bende c7 me suite ile güncelleme yapamadım suiti tekrar kuracam olmassa flaş :S

arkadaşlar bende c6-01 var, yükledim herşey sorunsuz oldu, belleyi kullanabiliyorum, fakat tüm internet ağlarından hiçbirine giriş yapamıyorum, ne avea internete bağlanıyor ne de wlan a, ne yapacağı mı bilmiyorum telefonun dünya ila bağlantısı kesildi resmen, aynı sorunu yaşayan varmı acaba, yardımda bulunursanız sevinirim
İMDAAATTT

Mayk29

Üye
benim tel ingiltere t-mobile cıkıslı belle geldi az önce güncelledim acılısta hem t-mobile logosu geldi hemde türkce gitti
tekrar türkce nasıl yapabilirim?

Mayk29

Üye
türkce belle yi nerden bulacam ve bu belle üzerine belle flash lanırmı?

Mayk29

Üye
euro 2 turkey var bide variat lar var hangisini indirecem ve hepsini mi sececem dosyaların yoksa tıkladıgımda secili olanlarımı?

variant olanda 2 tane dark grey var ikiside aynı ama hangisi?

euro 2 turkey var bide variat lar var hangisini indirecem ve hepsini mi sececem dosyaların yoksa tıkladıgımda secili olanlarımı?

Tıkladığında en sağ kısma gelenleri.turkey_grey felan olması lazım.rm-718 olacak.direk turkey versiyonları var.

belle geldi telefonun dokunmatiği gitti algılamıyor bu sorunla karşılaşan varmı tel c6-01 lütfen yardım...

Mayk29

Üye
rm-596 n8
tama da euro2 turkey dg var
country variant turkey dg var 2 tane bide en altlarda yine country variant turkey dg var
variant mı indireyim euro 2 yi mi?