Nokia Belle Altyazılar İçin Uygulama İsteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Altyazılar İçin Uygulama İsteği
Selam arkadaşlar. Malumunuz telefonlarımız altyazıları okurken utf-8 ile kodlanmadıkları takdirde Türkçe karakterleri değiştirip altyazıyı okunmaz hale getiriyorlar. Bunu tabi ki bilgisayardaki notepad uygulamasıyla kolaylıkla çözüyoruz lakin ben bunu telefonumla da yapmak istiyorum. Yani altyazıyı telefona indireyim, sonra telefondan kodlamasını utf-8 yapayım ve açıp izleyebileyim. Çünkü telefonuma dizi indiriyorum internetten ve altyazısını bilgisayarım olmadığından ötürü utf-8'e çeviremiyorum. Lütfen bana bir office programı benzeri bir program önerin ki bunu yapabileyim :) minnettar kalırım, cidden :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
forumdaşım bende aynı dertten muzdarib im. Çok araştırdım ama alt yazıyı çevirmek için bir program bulamadım. En son ümidim xplore dosya yöneticisiydi alt yazıyı xplore programıyla unicode da çevirdim ama olmadı. Umarım güzel bir text çevirici programı bulursun bizde faydalanırız ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
bellede bole bir sorun oluyorsa resmi süremdede olur demktir yandık ozmn uyugn bir program varsa bi araştırıp bulam

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Yok bu anna'da da vardı. Ben sadece belle kullandığım için yazdım onu...

synergy11

synergy11

Üye
bilgisayarda nasıl yapıyorsun tam olarak ?[çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt