Nokia BB5 telefon modellerinin RM yazılım ve dil kodları

besantic

Üye

jeki01

Üye
NOKIA N79 RM-348
0565721 TURKEY Pewter and Seal Grey/Espresso Brown
dil kodunu kullanarak arkadaşın N79 telefonuna hem yeni versiyonu hemde Türkçe yaptım.
teşekkür ederim.

PriveT

Üye
Oncelikle paylasim icin tesekkurler, ama benim aklimin takildigi birsey var.
ARkadasimin e71`e turkce yuklemek istiyorum ama yukaridaki listede
NOKIA E71 RM-346
0561098 EURO-F TURKEY WHITE STEEL
yaziyor. Bizim tel q klavye. simdi bununla guncellersem klavye f`e mi donusecek?
cevap verebilirseniz sevinirim.
Tesekkurler

intoman

Üye
hayır f klavye olmaz q klavyenınde türkçe versiyonu var aradaki fark sadece türkçe karakterler(çşiöüğ gibi) bir üst karakter olarak shift tuşuna basarak yazılıyor ..

PriveT

Üye
hayır f klavye olmaz q klavyenınde türkçe versiyonu var aradaki fark sadece türkçe karakterler(çşiöüğ gibi) bir üst karakter olarak shift tuşuna basarak yazılıyor ..

Euro-F` deki F kafa karistiriyor. Cevap icin tesekkurler.
Yalniz ben biraz sabirsizim, sizden cevabi beklemeden bir maceraya atilip yuklemeyi yaptim bile
Ve sonuc dediginiz gibi, hersey normal
Tekrar tekrar

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Euro-F` deki F kafa karistiriyor. Cevap icin tesekkurler.
Yalniz ben biraz sabirsizim, sizden cevabi beklemeden bir maceraya atilip yuklemeyi yaptim bile
Ve sonuc dediginiz gibi, hersey normal
Tekrar tekrar

güle güle kullanın...

PriveT

Üye
Ya ustalarim cok merak ettigim birsey var. Bu RM yazilim ve dil kodlari, mesela benim yukledigim E71`e ait kodlar kendi aralarinda birde beyaz, siyah falan gibi ayriliyorlar. Tamam benim yukledigim telefon beyazdi ve beyazi sectim. Ama mantigi anlayamadim. Telefonun kasasinin rengi ile icindeki programin ne ilgisi var? Yani ben beyaz kasa telefona, siyah kasa yazilimi atsam ne olacak?
Tesekkurler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

hiç bir problem olmaz telefon calısır sadece bazı modellerde(5800xm gibi) bu arka alan ve kaydırma cubugu rengi sectiğiniz renke olur ve ayarlardan değiştiremezsiniz .

gemici55

Üye
türkçe kodu telefona nasıl giriliyor

PriveT

Üye
hiç bir problem olmaz telefon calısır sadece bazı modellerde(5800xm gibi) bu arka alan ve kaydırma cubugu rengi sectiğiniz renke olur ve ayarlardan değiştiremezsiniz .

Tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

türkçe kodu telefona nasıl giriliyor

Arkadasim, konunun birinci satirina gidersen orada resimli olarak anlatiliyor.
Ben yaptim, cok kolay.
Kolay gelsin

bery

Üye
Dt.twtmtjmt

5800 yeni versiyon geldi product code ları güncellemelsinz artık