Nokia Battery Monitor v1.02 S60v5/Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

melgklay

melgklay

Üye
hayır hack gerekmiyor arkadaşlar bilginize.. benim telefonda opda sertifikası var ve free signer ile sertifikalandırdım gayet sorunsuz çalıştı.. ancak bir arkadaşımız daha söylemiş telefon kapanıp açılınca analyzing diyor fakat bir gelişme olmuyor.. o yüzden kaldırdım..

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
hayır hack gerekmiyor arkadaşlar bilginize.. benim telefonda opda sertifikası var ve free signer ile sertifikalandırdım gayet sorunsuz çalıştı.. ancak bir arkadaşımız daha söylemiş telefon kapanıp açılınca analyzing diyor fakat bir gelişme olmuyor.. o yüzden kaldırdım..

Uygulama veri erişimi için izin isteyecektir izin vermesseniz çalışmaz.

bycix

bycix

Üye
Merhaba c5-03 kullanıcısıyım. Bu yazılımı daha önceden gerek ovi store gerekse forumdaki diğer paylaşılmış olanlardan yüklemeye çalıştım fakat program yüklendi dedikten sonra simgesi uygulamaların içinde çıkmadı. Forumda aynı sorunları yaşayan arkadaşlara yazılan cevaplar olarak yüklemeden sonra 3 5 saniye beklenmesi 2. yükleme çıkacağının belirtilmesi çift kurulum olduğu yöndedir. Ben beklediğim de 2. bir kurulum çıkmadı. Sizce sebebi nedir telefonum hacksiz ve uygulamalar uğraşmalar derken 1 günde şarjı bitiyor bu normal midir test etmek istiyorum ama bir türlü edemedim :S

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba c5-03 kullanıcısıyım. Bu yazılımı daha önceden gerek ovi store gerekse forumdaki diğer paylaşılmış olanlardan yüklemeye çalıştım fakat program yüklendi dedikten sonra simgesi uygulamaların içinde çıkmadı. Forumda aynı sorunları yaşayan arkadaşlara yazılan cevaplar olarak yüklemeden sonra 3 5 saniye beklenmesi 2. yükleme çıkacağının belirtilmesi çift kurulum olduğu yöndedir. Ben beklediğim de 2. bir kurulum çıkmadı. Sizce sebebi nedir telefonum hacksiz ve uygulamalar uğraşmalar derken 1 günde şarjı bitiyor bu normal midir test etmek istiyorum ama bir türlü edemedim :S

Ovi store'dan indirdiğiniz dosyayı sis editor ile parçalayıp kendiniz el ile dosyaları atıp deneyin (bu işlem hack gerektirir.)

theemnt

theemnt

Üye
teşekkürler

ClubKio

ClubKio

Üye
'' Sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün. ''

Bu hatayı detaylı bir şekilde nasıl çözebilceğimi anlatırmısınız.

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
eline sağlık

abdullah001

abdullah001

Üye
çok tşk. kardeşim :naughty:

sulkoc

Üye
Enson güncellemeyi yapınca sertefika istemeye başladı N8 de önceki 13.16 yüklüydü hackli onda çalışıyordu şimdi 059D576 kod için güncelleme yaptıktan sonra sertefika istiyor aynı programın ingilizce olanını kurdum çalışıyor.

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
eline saglık...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Eline Sağlık...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,yalnız sertifikalandırdığım halde yinede sertifika hatası verdi,ilginç bir durum

cchack

Üye
sağol

qwert200

Üye
teşekkürler :oke:

vatansever66

Üye
sağol

fatih54102

fatih54102

Üye
ben sadece 5800 a widget desteği istiyom.

BySeL0

BySeL0

Üye
eyvallah eline sağlık

mustafacankah07

Üye
hep aradğm bi program çok Teşekkürler emeğnize sağlık...
-programların devamını bekliyorum-

Üst Alt