Böyle tartışmayla bir yere varılmaz, senin aldığın cihazlar şansına bozuk çıkmışsa o senin şanssızlığın kalite dediğin zaman Nokia'dan şaşmam, Apple ürünlerini ben kötülemedim sende iyi oku istersen fiyatı pahalı dedim ama işine nasıl geliyorsa öyle anlıyorsun sen.
Kullanıcı deneyimlerin yazarken kendi bakış açından bakarak yazdın ben ona cevap verdim, dediğim şey şu herkes 2000tl verip telefon alamıyor Nokia bu konuda iyi her kesime uygun telefon üretiyor, senin o cebinde iPhone ile dolaşan çocuklar diye verdiğin örnekleri biliyoruz hergün Portal'da görüyoruz İphone için böbreğini satanları yada başka mantıksız yollara başvuranları.
Neyse böyle tartışmayla bir yere varılmaz herkes bildiğini okuyor, sana göre İphone bana göre Nokia ,zevkler ve renkler diyerek cümlemi bitiriyorum.
Şu yazımı tekrarlıyorum.
Kalite her zaman pahalı olmuştur bundan sonrada öyle olacaktır.
Hiç bir zaman apple ürünleri ucuzdur demedim demiyorumda.
Arıza olayına gelince sana katılmıyorum benim aldığım cihazların arıza yapması şansıma imiş bu verilecek en komik cevap.
Markaların üretmiş olduğu modeller,kullanılabilirlikleri,arıza yapma oranları vs vs kapsamlı bir araştırma ile yakın zamanda konu açarak paylaşacağım sizlerle.
Çalıştığım kurum her personeline telefon ve bilgisayar verir (dünya genelinde yaklaşık 50 bin personeli vardır)bu nedenle her yıl yüksek miktarda telefon ve bilgisayar alımı yapar bunu yapmadan öncede yukarıda belirttiğim parametreleri ekleyerek reel bilgiler dahilinde araştırma yaparak ve yaptırarak alım yapar.
Bu yılki alım henüz yapılmadı şuan araştırması devam etmekte sonuçlanınca açıklayacağım.
Geçtiğimiz yıldaki rakamlarda (aklımda kaldığı kadarı ile) en düşük oran apple'da iken en yüksek oran nokiada çıkmıştı.
Önceki yıllardaki sonuçları uygun bir zamanımda ulaşır paylaşırım.
Herkes zevkine ve bütçesine göredir sizin tercihiniz nokia ise benim tercihimde iPhonedir.
Ben sizin tercihinize saygı duyarım aynısını kendim içinde beklerim.