Nokia asha 303 şarj sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

valqo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia asha 303 şarj sorunu.
Selamınaleykum arkadaşlar,
Forumda yeni olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.

Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi elimde Nokıa Asha 303 modelinde bir telefon var , bu telefonu 1 hafta önce aldım fakat şarjı sadece mesajlaşmama rağmen 1 gün gidiyor , Sorun ne olabilir.

NOT : İlk telefon geldi şarjını komple bitirdim sonrada telefonu şarja taktım batarya dolu dediğinde şarjdan çıkardım.

Türk-X

Türk-X

Üye
ilk şarj da 7-8 saat durması gerekiyor diye biliyorum bende 302 aldım özellikle uyardılar

valqo

Üye
    Konu Sahibi
Çözümü buldum eğer şarj sorunu çözülmüş olursa forumda paylaşıcam.

Uhops

Uhops

Üye
Bendede asha 303 var benimde 1gün gidiyor.whatsapp facebook sürekli açık.

valqo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çözümü kesin olarak buldum , araştırırken HTC nin sitesine girmişim ordada bir model telefonda böyle bi sorun varmıs , telefon 3G ve şebeke modunu GSM yapmışlar şarj süresi uzamış (5 Saat giden şarj 3 Gün gitmeye başlamış), Nokıa Asha 303'de 3G'li olduğu için bende deniyim dedim ve 3G yi GSM olarak yaptım ve sadece mesajlaşmama rağmen 1 gün giden şarjım , whatsapp , facebook , mesajlaşma , müzik , oyun , WLAN açık olmasına rağmen 2 günde 3 diş eksildi ÇÖZÜM BULUNDU arkadaşlar yararlı olabildiysem ne mutlu bana .. Menü > Ayarlar > Cihaz > Şebeke Modu > GSM yapın :) İYİ FORUMLAR.

Uhops

Uhops

Üye
Arkadaşlar çözümü kesin olarak buldum , araştırırken HTC nin sitesine girmişim ordada bir model telefonda böyle bi sorun varmıs , telefon 3G ve şebeke modunu GSM yapmışlar şarj süresi uzamış (5 Saat giden şarj 3 Gün gitmeye başlamış), Nokıa Asha 303'de 3G'li olduğu için bende deniyim dedim ve 3G yi GSM olarak yaptım ve sadece mesajlaşmama rağmen 1 gün giden şarjım , whatsapp , facebook , mesajlaşma , müzik , oyun , WLAN açık olmasına rağmen 2 günde 3 diş eksildi ÇÖZÜM BULUNDU arkadaşlar yararlı olabildiysem ne mutlu bana .. Menü > Ayarlar > Cihaz > Şebeke Modu > GSM yapın :) İYİ FORUMLAR.

mantıklı bende deniyiyim.bu 3g. 3.5g gprs. çift hat. Modu falan bunlar ne işe yarıyor.

valqo

Üye
    Konu Sahibi
hiç anlamıyorum kardeşim , ama çözümü buldum ya gerii önemli değil :D , 1 gün sadece mesajlaşarak şarjı biten bi telefon olduğunu düşünsene ve android felan vb şeyler yok.

Uhops

Uhops

Üye
hiç anlamıyorum kardeşim , ama çözümü buldum ya gerii önemli değil :D , 1 gün sadece mesajlaşarak şarjı biten bi telefon olduğunu düşünsene ve android felan vb şeyler yok.

fakat internette hız düşüşü oluyor gsm ve hoporlor vb cihazlara zarar veriyor galiba çünkü 3G de cızırtı gelmiyor.Fakat gsm de cızırtı geliyor.

- - - Eklendi - - -

fakat sarj en önemlisi o yüzden gsm en iyisi

valqo

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oyle herzaman şarkı dınlemıyoruz ama herzaman mesajlaşıyoruz.

Üst Alt