Nokia - Apple - Samsung Yeterince açık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

MrExpert

Üye
Güzel benzetme :)

incitemfm

incitemfm

Üye
gözden kaçırdığınız şeyler nokianın sermayesinin tükenmiş olması bu son umut

• Beğen
Tepkiler: El-CD
O-Xan

O-Xan

Üye
Apple ve Samsung tam tersi olucak. iPhone bazı parçalarını Samsung'dan alıyor :naughty:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:evet: :ehe :kop2:

- - - Eklendi - - -

nokia'dan cacık bizden salatalık olmaz tekrar :bye2:

Yoğurt eksik bi tek onu da aldık mı güzel cacık olur merak etme Sen

- - - Eklendi - - -

gözden kaçırdığınız şeyler nokianın sermayesinin tükenmiş olması bu son umut

Sizin gözden kaçırdaklarınıza gelirsek de düşünmediğiniz şey Nokia Finlandıyanın en büyük şirketi ve devlet böyle büyük şirketlere her zaman destek olur.. Nokia nın sermayesi de tükenmez.. Nokia elinde bulundurduğu bir çok patentle hala güzel paralar kazanabilir.. Hiç meydanda olmayan Windows phone 7 ile öyle orta seviye donanımlarla 6-7 milyon Lumia satması bile bence başarıdır ve artık herkes Lumia kelimesine aşina,microsoft windows phone 8 in tanıtımında gövde gösterisi yaptı resmen ve dedi ki biz elimizdeki herşeyi tek bir sistem haline getiriyoruz windows,windows phone,windows RT hepsi aynı çekirdekle çalışan kocaman bir ekosistem oldu.. Windows phone 8 e yeni grafik motorları geliyor ve microsoft geliştiricilere diyor ki windows 8 için yazdığınız oyunlarınızı uygulamalarınızı kolay bi şekilde wp 8 e port edebilirsiniz.. 2 yıllık markette 120000 e yakın uygulama var bunların üstüne Nokia nın kalitesi,tasarımda ki başarısı bir de üstüne PureWiev eklendi mi tadından yenmez.. Ortalama 20 li yaşlarda olan her insan ömründe en az bi kere Nokia cihaz kullanmıştır ve Nokia güzel bi telefon yapsa da alsak diye bekleyen bir çok insan var.

O-Xan

O-Xan

Üye
:ah Parça üretimi ile tasarım ve yazılım aynı mı Allah aşkına :vur

Birader adamlar resmen Samsung'un üzerinden geçiniyorlar. Dünyanın parasını aldılar yapsınlar kendi parçalarını o zaman.

El-CD

El-CD

Üye
Göreceğiz demekten bile acizim çünkü göremicez :bye2:

- - - Eklendi - - -

Birader adamlar resmen Samsung'un üzerinden geçiniyorlar. Dünyanın parasını aldılar yapsınlar kendi parçalarını o zaman.

Merak etme Apple "DONANIM" değil "YAZILIM" şirketidir. Onun geçimi de ne seni ne beni alakadar eder.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Göreceğiz demekten bile acizim çünkü göremicez :bye2:

- - - Eklendi - - -

Merak etme Apple "DONANIM" değil "YAZILIM" şirketidir. Onun geçimi de ne seni ne beni alakadar eder.

Senin acizliğin,başkalarını bu acizliğe esir etme hakkı vermez sana ;) Göremiyosan biraz sessiz ol en azından duyarsın ;)

El-CD

El-CD

Üye

Senin acizliğin,başkalarını bu acizliğe esir etme hakkı vermez sana ;) Göremiyosan biraz sessiz ol en azından duyarsın ;)

üslubunu düzeltirsen sevinirim burası senin kullandığın sokak değil forum.

El-CD

El-CD

Üye

üslubumda herhangi bir sorun görmüyorum..

Nasıl konuştuğunu bilemezsen sorunu da bilemezsin güzellikle uyarıyorum. Daha fazla da uğraşmak istemiyorum çünkü fan olduğunuz belli size güzel Nokia'nızla mutluluklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...