nokia annaya yenilik katıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla dogru dionuz cok iyi olcak :D

nonamex

Üye
Kaynak ?

Starsley

Bi gelsede kopsak artık.. Uroloki haber yokmu.. :D

Uruloki

Uruloki

Üye
haziranın 10 ile 17 arası ki geliştiriciler kullnıyor biz avucumuzu yalıyoruz

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
telefonum şuan serviste (alt kasadan aşırı ışık sızması nedeniyle) istanbula yollamışlar 1 ay a yakın gelir diye düşünüyorum ve geldiğinde umarım içinde anna güncellemesi olur...:hmmm

erollcelik

erollcelik

Üye
testerler nekadar şanslı ya

Starsley

Hay bu testerlere ben niye olmadım ki.. :D

02samsat

02samsat

Üye
Arkadaş beklemekten başka yapacağımız birşey yok. Bekleyelim ve görelim. Nokia bu büyük bir firma kim ne derse desin

aagkn

aagkn

Üye
eyvallah kardeşim(h)

suat1111

suat1111

Üye
zaten ne olsunki uçsunmu

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
puahuaa kaynak :kop:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
herkeze hayırlı akşamlar arkadaşlar bazılarınız kaynak gösterin demişler bana bu bilgiyi veren iki samimi arkadaşım her ikiside nokianın ana merkezinde program geliştirme mühendisi ve 3 yıldırda nokiada görev yapıyorlar.her kaynak video ilemi yada resimli kanıt ilemi oluyor.onlar zaten işin içinde ve olup biteni biliyorlar ve bana bu güncellemenın haziran ortasına doğru çıkacağı bilgisinide onlar verdi ve yüzde 70 gibi bir oran garantisinde bu söylediklerinin gerçekleşeceğini umuyorlar.nokia basit bir firma değil arkadaşlar symbian ile doğdu hiçbirzamanda bırakmaz symbianı

Kubde

Kubde

Üye
dedeserdar sen sultanbeylimisin?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:D bilemiorz tartismaya gerek yok :D

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
hayır değilim

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar bu kadar gülmeniz yanlış bence.inanmıyosanız inanmazsınız arkadaş bilgisini paylaşmış bence saygı ortamını bozmamalıyız..ben kendisine inanıyorum güzel bir güncelleme gelecek gibi hayırlısıyla

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeş inandığın için değil saygı duyduğun için. böyle yaparak bazı arkadaşlar bir bildiğini paylaşmaktan soğutuluyor.çok yanlış birşey gerçekten alay konusu gibi yaşıyorsunuz bazı şeyleri

• Beğen
Tepkiler: iatis, projectmaximo ve suat1111

Üst Alt