nofear3458
Üye
-
Konu Sahibi
-
bişi değil...bende sandıydım ki "evet arkadaşlar ne zaman geçer?" diye saçma bir soru. Yanılttığın iöin sağol
bişi değil...
zaten sorun androide geçip geçmemesi değil bence symbian veya megoo ikisinden biriyle devam etmemesi.wp li telefon çıkartıyor türkiyeye gelmiyor ne hikmetse.bu pazarlama stratejisiyle nasıl tutunacak,nasıl eski günlerini alacak bilmiyorum.lumialara umut bağlayan birçok kullanıcı çoktan android yada ios'a geçti.
bişi değil...
zaten sorun androide geçip geçmemesi değil bence symbian veya megoo ikisinden biriyle devam etmemesi.wp li telefon çıkartıyor türkiyeye gelmiyor ne hikmetse.bu pazarlama stratejisiyle nasıl tutunacak,nasıl eski günlerini alacak bilmiyorum.lumialara umut bağlayan birçok kullanıcı çoktan android yada ios'a geçti.
türkçe dil paketi yüklemek nokia için zor bir iş olmasa gerek.bu arkasına sığınılacak bir sebep değil.
lumialarin türkiyeye gelmemesi keyfi değilwp7.5 türkçe dil desteği vermiyor.7.8 ve 8 çıktığı zaman türkiyeye gelecekler
Wp7de birsürü kısıtlama olduğu halde ve cihaz sayısı da kısıtlı olduğu halde 5.79 pazar payına sahipwp8 tutulursa bu rakam kısa sürede %10u geçecek ve3 sisteme rakip olacaktır.wp ekosistemindeki cihaz sayısı arttıkça satışlarda artacaktır ayrıca marketplace de büyüyecek diğer sistemlerde kullanılamayan programlar wpye portlanabilecektir bunun da wp satışlarını %30 civarına veya daha fazlasına çıkaracaktır.ayrıca diğer sistemlerde bulunmayan flash ve ienin son sürümü süper olacak ayrıca adobe çıkartmasa bile pc versiyonundan port edilebilecek bence nokianin pureviewli lumialari çok satacaktır
Geçmesi de çok yanlış olurdu zaten
analistler zaten 3.ceyrekde 5.1milyon lumia cihazi satilacagini ongoruyor bu da ucuncu ceyrek sonunda %11-12 pazar payi demektir ki sadece lumialarla. 3.ceyrek sonundan itibaren wp8li samsung,htc ve huaweilerin de piyasada olacagini duşunduk mu yil sonunda wp pazar payi baya bir yukselicek demektir. Turkiye'de olmadi icin dunyada da yokmuş gibi duşunursek yaniliriz.
en azından microsoft ile anlaşma yaptıktan sonra..
nokia androide geçmedi çünkü bunu yapsaydı samsunga yenildiğini kabul etmiş olurduke farklı olmayı seçti ve wpye geçti.ama havayı başta yaptı ilk android teklifi geldiğinde havalanmayacaktı geçecekti havalandı benim symbianim var dedi geçmedi evet 5800 çok sattı ama nokianin itibarını çok zayıflattı millet iphonesiyle uçarken biz menüye zor giriyorduk android satışları arttıkça nokianin pazar payı düştü ve olan aha bu
evet birde o yanı var. Orada hata yaptı ama ben şimdi androide geçmiş olsaydı olacağı durumun wp8 den çok çok kötü olacağını umuyorum. Yani wp8 de androide geçmesinden daha fazla kar edecektir.
ben öyle olacağını düşünmüyorumeğer androide geçmiş olsaydı sistemin gereksimleri nedeniyle donanımı da artırmak zorunda olacaktı bu yüzden böyle bi durumda olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?