• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Android’e geçecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci35

denizci35

Üye
dünkü çocuk flash playeri oynatıyor ve symbian ın yapamadıklarını yapıyor zamanında bende nokia kulandım açık konuşmak gerek ama android media , araçlar , donanım , ve birçok özellik bakımından 10 basar

mrrssy

mrrssy

Üye
Android candır. Ona geçecek buna geçecek diye olmamalı aslında. Her marka çeşitli modellerinde farklı işletim sistemleri kullanmalı. Kullanıcı istediğini seçmeli.. En güzeli bu aslında..

tomy1925

tomy1925

Üye
Android hayat tir 11 yıllık eski nokia kullanıcısı olarak sesleniyorum ilk telefonum 5110 ve sırasıyla 6600 ardından n73, n95, x6, n8, ve 603 u kullandım en son takı 603 uzun nokia 701 değiştirmeye telefoncuya gidene kadar aklımda hep 701 vardı. Tezgahtaki samsung galaxy wonder i8150 yi görene kadar fikrim değişti çünkü karşımda duran telefon sınıfının en iyi modeli idi 720 tl gibi bi paraya bu telefon deyerdi yerini ne nokia 603 neden 701 tutamazdi.gerek görsellik gerek özellik ve donanım ve fiyat konusunda emin olun beklentilerinizi fazlasıyla karsiliyan bi telefon oyuzden androidi tek geçerim.millet tutturmuş bi iPhone sevdası gidiyor ya iPhone dediğin cihaz önce bi hafıza kartı,Bluetooth,titreşim, ve batarya sorunlarına çare bulsun.çevremde ne kadar iPhone kullanıcısı varsa hepside sarz konusunda çok büyük sıkintilar yaşıyorlar çünkü günü maalesefkurtar k

- - - Eklendi - - -

Android hayat tir 11 yıllık eski nokia kullanıcısı olarak sesleniyorum ilk telefonum 5110 ve sırasıyla 6600 ardından n73, n95, x6, n8, ve 603 u kullandım en son takı 603 uzun nokia 701 değiştirmeye telefoncuya gidene kadar aklımda hep 701 vardı. Tezgahtaki samsung galaxy wonder i8150 yi görene kadar fikrim değişti çünkü karşımda duran telefon sınıfının en iyi modeli idi 720 tl gibi bi paraya bu telefon deyerdi yerini ne nokia 603 neden 701 tutamazdi.gerek görsellik gerek özellik ve donanım ve fiyat konusunda emin olun beklentilerinizi fazlasıyla karsiliyan bi telefon oyuzden androidi tek geçerim.millet tutturmuş bi iPhone sevdası gidiyor ya iPhone dediğin cihaz önce bi hafıza kartı,Bluetooth,titreşim, ve batarya sorunlarına çare bulsun.çevremde ne kadar iPhone kullanıcısı varsa hepside sarz konusunda çok büyük sıkintilar yaşıyorlar çünkü günü maalesef kurtarmıyor;)) nokia ise malesef kendini hiç gelistirmedi gelistirmedigi gibi cihazlarida çok pahalı. Unutmayalimki Android kullanıcıları çin candır:)))

Mein-teil

Üye
asla geçmez :(

korteks_cep

Üye
nokia tabletler geliyo windows 8'li...android şehir efsanesine dönüştü artık nokia için...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690
serinaga

serinaga

Üye
NOKIA yolunu buldu arkadaşlar, ne Android ne de başka yere geçer, artık wp8'le devam ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt