Android hayat tir 11 yıllık eski nokia kullanıcısı olarak sesleniyorum ilk telefonum 5110 ve sırasıyla 6600 ardından n73, n95, x6, n8, ve 603 u kullandım en son takı 603 uzun nokia 701 değiştirmeye telefoncuya gidene kadar aklımda hep 701 vardı. Tezgahtaki samsung galaxy wonder i8150 yi görene kadar fikrim değişti çünkü karşımda duran telefon sınıfının en iyi modeli idi 720 tl gibi bi paraya bu telefon deyerdi yerini ne nokia 603 neden 701 tutamazdi.gerek görsellik gerek özellik ve donanım ve fiyat konusunda emin olun beklentilerinizi fazlasıyla karsiliyan bi telefon oyuzden androidi tek geçerim.millet tutturmuş bi iPhone sevdası gidiyor ya iPhone dediğin cihaz önce bi hafıza kartı,Bluetooth,titreşim, ve batarya sorunlarına çare bulsun.çevremde ne kadar iPhone kullanıcısı varsa hepside sarz konusunda çok büyük sıkintilar yaşıyorlar çünkü günü maalesefkurtar k
- - - Eklendi - - -
Android hayat tir 11 yıllık eski nokia kullanıcısı olarak sesleniyorum ilk telefonum 5110 ve sırasıyla 6600 ardından n73, n95, x6, n8, ve 603 u kullandım en son takı 603 uzun nokia 701 değiştirmeye telefoncuya gidene kadar aklımda hep 701 vardı. Tezgahtaki samsung galaxy wonder i8150 yi görene kadar fikrim değişti çünkü karşımda duran telefon sınıfının en iyi modeli idi 720 tl gibi bi paraya bu telefon deyerdi yerini ne nokia 603 neden 701 tutamazdi.gerek görsellik gerek özellik ve donanım ve fiyat konusunda emin olun beklentilerinizi fazlasıyla karsiliyan bi telefon oyuzden androidi tek geçerim.millet tutturmuş bi iPhone sevdası gidiyor ya iPhone dediğin cihaz önce bi hafıza kartı,Bluetooth,titreşim, ve batarya sorunlarına çare bulsun.çevremde ne kadar iPhone kullanıcısı varsa hepside sarz konusunda çok büyük sıkintilar yaşıyorlar çünkü günü maalesef kurtarmıyor

) nokia ise malesef kendini hiç gelistirmedi gelistirmedigi gibi cihazlarida çok pahalı. Unutmayalimki Android kullanıcıları çin candır

))