Nokia Android telefon mu çıkaracak!...

Sponsorlu Bağlantılar

alenkolik

alenkolik

Üye
nokida androide geçip başarılı telefonlar yaparsa gündemi yavaştan ele alır samsunga rakib olur ama symbian hızlı olabilir ama yılların işletim sistemi olduğu için hızlı ve dolayısıylada eski ve tarih oldu ama tartışmaya gerek yok :) burası forumun android bölümü

Cevabi vermissin kardeşim :ehe tartışmak iyidir. Seytan diyor git yarin bitanede l920 al android forumunu karistir :ehe neyse hersey ortada.

gkcll

gkcll

Üye
Bu işin yaşla alakası ne onu çözemedim??? Yazdığın yazıların tekinden birşey anladiysam bende neyim. Önce Türkçeyi düzgün kullanmasını ogreneceksin sonra belki seninle telefon hakkında konusabilirim. Samsungun kaliteli olduğunu ben değil dünya standartları söylüyor tabi bu senin lafları neresinden anladigina bağlıdır. Android madem kötü bir yazılım neden nokia android telefon mu çıkaracak soylentileri çıkıyor? Nokia'nın samsungtan daha kaliteli bir telefon olduğunu delilleri ile ispatla bende hemen yarin elimdeki telefonu kargoyla adresine postaliycam. Bi dahada samsunga elimi surmem. Boş yere muhalefet yapip dikkat çekmeye çalışma. Canin ne istiyorsa al onu kullan. Yasimida soyliyim 28 :ehe şu saatten sonra senin yaşın kaç olursa olsun cevap vemiycem artik sana git yasitlarinla tartis :) bu işlerin ustaları olan kardeşlerimiz var. Onlar zamanla gereken cevabı verip neyin doğru neyin yanlış olduğunu ogretirler sana her ne kadar yaşları küçük olsada.

vay anasını vay dünya statları samsungun sağlam olduğunu ispatlamış günün en komiklik lafı :) AL BU HABERLERİ OKU YE ELİNDEKİ HURDAYI

iki haber attım bütün haberler de var zaten sağlamlığa bak sağlamlığa :) Sadece fanboy değil mert ol istersen git samsungu nu satın al

- - - Eklendi - - -

seni bu konuya alalım samsungunu maxicep farkı ile gör
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/sizce-en-saglam-telefon-markasi-nedir-456511.html

PriZm

PriZm

Üye
Bu konu kapatılsa iyi olacak.Abartmaya başladınız.

alenkolik

alenkolik

Üye
Biri sustursun şu adamı :ehe

gkcll

gkcll

Üye
Bu konu kapatılsa iyi olacak.Abartmaya başladınız.

kusura bakmayın arkadaş lar sadece arkadaş samsungu nokia dan kaliteli yaptı nokia da kullandık samsung da evde halen var kapağın boyası döküldü o parlak tuş bile yüzüldü sözde yüzülmez elimde halen 6600 var taş gibi evde hat kullanıyoruz çocuklar çorbanın içine bile attı halen çalışıyor sadece mert olalım istiyorum ikisi de babanın oğlu değil

ugur1000

ugur1000

Üye
nokia android birgün yükleyecek , işteeeee biiiiz o güüüüün tükeneceeeeeizzz :D

Kerim.

Kerim.

Üye
kusura bakmayın arkadaş lar sadece arkadaş samsungu nokia dan kaliteli yaptı nokia da kullandık samsung da evde halen var kapağın boyası döküldü o parlak tuş bile yüzüldü sözde yüzülmez elimde halen 6600 var taş gibi evde hat kullanıyoruz çocuklar çorbanın içine bile attı halen çalışıyor sadece mert olalım istiyorum ikisi de babanın oğlu değil

Yapma ya o zaman annemin 5300i yere dustude neden kafayi yedi?veya babamin 6020si suya dustu ve neden bi daha acilmadi?:allalla:ayrica telefonu kullanmana bagli:ah

Dostnametr

Üye
Nokia Dün açıklama yaptı söylentiler yalan diye.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Konunun açılma tarihine bakın Allah aşkına :locked:

erdi_s

erdi_s

Üye
Konu cok gereksiz

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Nokia android' e geçmeden bu konular tükenmeyecek herhalde..

Niye herkes geçmesi taraftarı anlamadım gitti.. Bırakın farklı sistemlerde çalışsınlar rekabet olsun sistemler arasında ki, gelişsin. Gerek symbian gerek WP gerekse android..

Rekabet olmadan geliştirme de olmaz..

Tartışmaya son vermek için :locked:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Üst Alt