Anlamadığım, çoğunuz önceden 5800, N8, 701 vs vs gibi Nokia telefonlar kullanmış insanlarsınız. Nokia güncellemeler konusunda hep yavaş kalırdı bunu biliyorsunuz e yine yavaş. Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki ?
Yok aga yok seviyoruz eyvallah ama fazla naz aşık usandırır. Kendileri kaybeder. Eğer ileride bir gün olmasın ama, olur da 'Nokia yeniden krizde' diye haberler görürsem üzülmeyeceğim. Kendi düşen ağlamaz. Kıytırık bir güncelleme arkadaşlar bu konuda hepimiz hem fikiriz, ancak neden böyle yapıyorlar anlamak güç.
Bende çok şaşırdım yzılımsal güncellemeden geçtim wp için diyorum nokia kendini geliştirsin bari kendi özelliklerini koysun kendine has bir an önce gelsin güncelle me firma adına benim adıma önemli değil ben o kadar önemsemiyorum ne zaman gelirse yüklerim
Üstad ben de bu duyumu bir teknoloji sitesinin haberinde aynı şekilde gördüm. Siteye uyuz olduğum için çok ciddiye almamıştım ama sen istersen kaynaklarına bir haber sal aslı astarı nedir diye ))
Nokia Nokia Nokiaaaaa Nokia ! Pazar payın daha da duşsun emi , son sadık kullanıcılarında android kullansın , telefonları ihraç ettiğin kamyonlar devrilsin , böyle de Bi sevgi dolu beddua etim çok içten
Nokia Nokia Nokiaaaaa Nokia ! Pazar payın daha da duşsun emi , son sadık kullanıcılarında android kullansın , telefonları ihraç ettiğin kamyonlar devrilsin , böyle de Bi sevgi dolu beddua etim çok içten
18 destek vereceğiz dedikleri telefonu Bi senedir bir sürü eksikle millete kullandırttılar helal olsun Microsoft ve Nokia ya benim için sıkıntı değil ama yokluğunu hisseden arkadaşlara yazık oluyor bence de
Valla tüm wp kullanıcıları bi haşagde birleşse de bi rezil etsek onları twitterda bide bu tüm teknoloji sitelerine konu olsa dünyada bak işte o zaman nasıl tutuşutlar. 10 tane güncellemeyi bi anda verirler telefon androidten de iyi olur. Ben şundan kıllanıyorum hani ürün sattırmak için hep çok az az geliştirirler ama ellerinde 10 level ileri teknoloji vardır ve vermezler. Buda o hesap mı acaba ha güncelledik güncellicez diye diye millete telefon aldırtıyorlar ama bi gdr verip aylarca bekltiyorlar.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar haştag açtım buraya yazabilirsiniz elop ile nokia yı da etiketleyi yazılarınıza görsünler.