Nokia Amber güncellemesi Ağustosta

alical33

Üye

ama seni tebrik ediyorum beni hiç şaşırtmadın

Tepkiler: OttomaN TigeR

PureFood

Üye
Yok aga yok seviyoruz eyvallah ama fazla naz aşık usandırır. Kendileri kaybeder. Eğer ileride bir gün olmasın ama, olur da 'Nokia yeniden krizde' diye haberler görürsem üzülmeyeceğim. Kendi düşen ağlamaz. Kıytırık bir güncelleme arkadaşlar bu konuda hepimiz hem fikiriz, ancak neden böyle yapıyorlar anlamak güç.

Tepkiler: nanotex
Bende çok şaşırdım yzılımsal güncellemeden geçtim wp için diyorum nokia kendini geliştirsin bari kendi özelliklerini koysun kendine has bir an önce gelsin güncelle me firma adına benim adıma önemli değil ben o kadar önemsemiyorum ne zaman gelirse yüklerim

braayn

Üye

Amber güncellemesini görünce normal karşıladım da bildirim merkezi inince ağzım açık kaldı

yha bu videoda bu adam nasıl olursa 820 kurar anlamadım daha piyasada yok güncelleme

- - - Eklendi - - -

Temmuzda da güncelleme yok ozaman bize ağustosu bekleyeceğiz anladımğım kadarıyla

narnia16

Üye
yha bu videoda bu adam nasıl olursa 820 kurar anlamadım daha piyasada yok güncelleme

- - - Eklendi - - -

Temmuzda da güncelleme yok ozaman bize ağustosu bekleyeceğiz anladımğım kadarıyla

Sadece bi uygulama

http://www.windowsphone.com/s?appid=8281b53f-c97c-46b2-bc33-f9f26f4fee71

Ekran kilitliyken saat modu amoled ekranlarda varmış ıps ekrana yok

ÖEY

Üye

Üstad ben de bu duyumu bir teknoloji sitesinin haberinde aynı şekilde gördüm. Siteye uyuz olduğum için çok ciddiye almamıştım ama sen istersen kaynaklarına bir haber sal aslı astarı nedir diye ))

papakudioflu

Emekli Yönetici
ıps lcd ekranlı lumia920 üzerinde Nokia glance screen videosu yayınlandı.

PureFood

Üye
Yav bu adamlar harbiden hem wp'a hem de Nokia'ya düşman.

tapatalk

Üye
ne alaka la sadece samoledli cihazlar öyle bişey olsa samsung ilk başta eklerdi

Nokia Nokia Nokiaaaaa Nokia ! Pazar payın daha da duşsun emi , son sadık kullanıcılarında android kullansın , telefonları ihraç ettiğin kamyonlar devrilsin , böyle de Bi sevgi dolu beddua etim çok içten

nanotex

Üye
Nokia Nokia Nokiaaaaa Nokia ! Pazar payın daha da duşsun emi , son sadık kullanıcılarında android kullansın , telefonları ihraç ettiğin kamyonlar devrilsin , böyle de Bi sevgi dolu beddua etim çok içten
Süper beddua

Şimdi ben Bi kaç gündür forumda takip edemedim bu temmuzdaki. Güncelleme yinemi ertelendi

18 destek vereceğiz dedikleri telefonu Bi senedir bir sürü eksikle millete kullandırttılar helal olsun Microsoft ve Nokia ya benim için sıkıntı değil ama yokluğunu hisseden arkadaşlara yazık oluyor bence de

dakamon

Üye
Valla tüm wp kullanıcıları bi haşagde birleşse de bi rezil etsek onları twitterda bide bu tüm teknoloji sitelerine konu olsa dünyada bak işte o zaman nasıl tutuşutlar. 10 tane güncellemeyi bi anda verirler telefon androidten de iyi olur. Ben şundan kıllanıyorum hani ürün sattırmak için hep çok az az geliştirirler ama ellerinde 10 level ileri teknoloji vardır ve vermezler. Buda o hesap mı acaba ha güncelledik güncellicez diye diye millete telefon aldırtıyorlar ama bi gdr verip aylarca bekltiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar haştag açtım buraya yazabilirsiniz elop ile nokia yı da etiketleyi yazılarınıza görsünler.

Bu arada güncellemenin ismide çok hoş cidden . AMBER !? hahaha . Aynı Götze , Amrabat , Skibbe gibi bişey buda

Bu arada güncellemenin ismide çok hoş cidden . AMBER !? hahaha . Aynı Götze , Amrabat , Skibbe gibi bişey buda

benzer espriler symbian guncellemelerinde de donuyodu , nokia nın (anna) ' sını (belle) ' sini diye ... Türlu varyasyonları vardı

Tepkiler: nanotex