Nokia 8800 Sapphire Arte çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

yeni bir telefon alacak olsanızNokia 8800 Sapphire Arte alırmısınız

• alırım

Kullanılan: 11 39.3%
  • almam

Kullanılan: 17 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 8800 Sapphire Arte çıktı
not:bu telefonun garantili full aksesuarlı fiyatı yaklaşık 2.299 ytl dir.

Nokia 8800 Sapphire Arte

Marka Nokia Model 8800 Sapphire Arte Form faktör Slide Renk Brown Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), UMTS (3G) Servis 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB 2.0 Faks / Veri Hayır Ekran
Ana ekran Color OLED Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar Bilinmiyor Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek 1GB Harici bellek Hayır Bellek Kartı yuvaları Hayır Bellek kartı tipleri Hayır Temel özellikler
Pil Lithium Ion 1000 mAh Bekleme süresi 300 Saat Konuşma süresi 3 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, Polyfone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 3.2 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum 8x Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Bilinmiyor Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, eAAC, MP3 Video oynatma 3GP, MPEG4 Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders, Currency converter, Document viewer Görüntülü görüşme Bilinmiyor Diğer özellikler Series 40 3rd edition, Anti fingerprint coating, Accelerometer, Built in hands free, Voice dial, Voice memo Format
Ağırlık 150 g. Boyutlar (Y x G x D) 109x45.6x14.6 mm.

canturgay

canturgay

Üye
yuhhhh. çok pahalı bee..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Desene bizim sirocco'nun değeri baya bir düşecek :)

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
ewet baya düşer

CK1991

CK1991

Üye
param olsa seve seve (:

CanceR

CanceR

Üye
üzerine biraz daha para koyarım gider temiz bi şahin alırım :D

dallaspage

dallaspage

Üye
aynen forever şahin :D or hacı murat :D
alınırmı bu fiyata telefon yaw nokia kafayı yemiş

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 8800 modellerinden deli gibi para kazanıyor

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
alamam, almam değil :) para olursa alırım :D

aslında özellikleri cok iyi değil sanırım en önemli özelliği küçük olması

Anhktepot

Üye
güzel tel :D

hackerby17

hackerby17

Üye
düsünmem bile :D n82 varken

eses_nuri

eses_nuri

Üye
hayatta başarılar bi n82 bide motor alırım cayır cayır gezerim walla ne uraşcam bu dandik aletle :D
ayrıca dikkat ettimde benim aletten 2 farkı var
1- ekran rengi benim 262 bin onun 16.000.000
2-3G var ben vermem şahsen bu iki özelliğide kullanmak için bir telefona

nightblue0631

nightblue0631

Üye
ya o parayla telefon satın almak ve ben yakından uzaktan alakamız bile yok:ehe

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 8800 sevdasından kurtulamadı

crawling

crawling

Üye
Ben alıcam safiride link versene 2.299 garantili fiyatı demişsinde bi kaynak göstersen iyi olur neye göre söyledin bunu?

Edit:İmla

hackerby17

hackerby17

Üye
hertarafı elmas olsa benim telefonum bana yeter ^^ N82

vavuli

vavuli

Üye
açıkası o paraya gidip o telefonu alamam piyasadaki N81 N82 N95 gibi modeller çok daha iyi

acemi26

acemi26

Üye
açıkası o paraya gidip o telefonu alamam piyasadaki N81 N82 N95 gibi modeller çok daha iyi
tabiki n82 nokia 8800 özellik olrak üstün .nokia 88** serisininözelliğide garatsi bitsede eskisede 2.el pisasasının dönmesidir bu telefonlar özellik için değil prestij ve tasarımlaryla ön plana çıkarlar bu seride çelik ve cam kullanılır nokia nın n serisi ele alalım n70 ilk çıktığında vay be 20x zomm süper özellikler diyoduk şimdi n70 raflardan kalkmaya basladı ve çok aşırı değer kaybetti yakında telefoncular yok pahasına fyatlar önerecekler ama 88** serisinin farkı budur 2.eli diğer telefonlardan daima yüksektir:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Desene bizim sirocco'nun değeri baya bir düşecek :)
çok bişi değişmez be kardeş bu telefonu alıpta hemen 2.ele çıkarak birini tanımıyorum ama 8800 için aynı şeyi söleyemiycem ben arkadsım sayesinde 580 liraya aldım 8800ı.sirocco nun 2.eli de 1200 lira civarlarında sanırım

POWER

POWER

Üye
Aynı durum önceki şık tasarım olan 8850 ve 8890 için geçerli bugün bunların ikinci eli(temiz olanı) 120-150 arasında değişiyo.Benim 6600 ikinci eli 90 ytl :)

enigma

enigma

Üye
ne diyim alanlara hayırlı olsun:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt