Nokia 8800 Arte lütfen yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

xploods

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 8800 Arte lütfen yardım :(

Arkadaşlar ortalama 5 aydır kore malı nokia 8800 Arte kullanıyorum. Hiçbir sıkıntım yok telefondan yana. Ancak duydumki bazı kişiler bu telefonları orjinal yazılım ile güncellemeyi başarmış.. Bende denedim ama olmuyor. Bunu nasıl denedin diye soracak olursanız " Nokia Software Updater " programını yükledim telefonu usb kablosu ile pc ye bağladım ancak sürekli aldıgım hata şu " Bilgisayarınıza bağlı bir telefon aygıtı bulunamadı.! " Bu sebeple yazılım güncelleştirmesini yapamıyorum. Çünkü telefonu pc ye bağladığım zaman telefondan 3 seçenek çıkıyor karşıma;
1-Yığın Depolama
2-WebCam
3-Com Port
Hangisini seçersem seçeyim pc telefonu hafıza kartı olarak görüyor ve telefon olarak göremiyor.
Biraz daha derinlemesine araştırmaya girdim şu sonucu vardım telefonunuzun ayarlarından PC Suite bağlantısını aktif ediniz diyor. Ancak bunu aktif edebilmek için böyle bir menü olması gerekiyor malesef bu menüde ne kadar aradıysam yok. Varda benmi göremedim bilmiyorum.
Daha sonra yılmadım tamam şimdi oldu dedim ve hemen şu aklıma geldi telefonun cable driver'ını eğerki kurarsam belki ozaman telefon olarak görür pc dedim ama malesef telefona ait ne kadar aradıysam cable driver da bulamadım.
Lütfen eğerki bilen birileri varsa hayrına nasıl yapacağımızı anlatsın ve tam manasında orjinal türkçe yazılımı kurup telefonun tüm özelliklerini kullanalım.
Olumlu yada olumsuz herkes görüşünü bildirirse çok memnun olacağım.
Teşekkürler şimdiden.. (Zaman ayırıp okuyan ve cevap veren herkesten Allah (c.c) Razı olsun.):)

risa34

Üye
kardeşim pc suıt 7.8 nokıa sayfasında var bide sana onun yanında cd verirler onın içindede vardır kur telefonunun tanısın bu arada tuş kılıdı açık tak yoksa görmez ondan sonra yap

caoner

Üye
Kardeş bendede 8800 arte safir var ama o dediğini ben çok araştırdım böle çin malı telefonlara orjinal yazılım yüklenmiyo nerden biliyosun dersen şuana kadar bir çok teknik servise sordum ve herkezden aynı cevabı aldım. O dediğin şey olsa kim gidip orjinal telefon alırki!

Takipçi Satın Al

Üst Alt