Nokia 8800 Arte cep telefonu testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 8800 Arte cep telefonu testi
N okia son dönemde, internet ve mobil iletişim alanındaki gelişmelerde önemli bir rol oynamakta. Titiz ve trendi takip eden kullanıcıların taleplerine cevap veren Nokia geçtiğimiz yılın son bölümünde iki yeni modelini piyasaya sürmüştü: 8800 Arte ve 8800 Sapphire Arte. Kullanılan yüksek kalitede malzeme ve klas görünümleri bu iki telefonun en karakteristik özellikleri. Biz bu iki cep telefonundan, tasarımı, kullanım kolaylığı ve eğlenceli kullanım özellikleri ile dikkat çeken siyah gövde rengine sahip Nokia 8800 Arte modelini sizler için tüm detaylarıyla inceleme altında aldık.

• testi!
Arkadaşına gönder
Tavsiye et
Adınız Soyadınız: Arkadaşınızın adı: Arkadaşınızın e-postası: Gönder!




Nokia 8800 Arte cep telefonu
Nokia 8800 Arte cep telefonunun dikkat çeken diğer özellikleri arasında ise 3.2 megapiksel dijital kamera, MP3 çalar fonksiyonu, ortam ışığı sensörü ve 1GB kapasiteli geniş dahili hafıza yer alıyor. Nokia 8800 Arte cep telefonu 8800 serisinin geleceği parlak modellerinden bir tanesi. Şık ve klasik bir görünüme sahip olan cihaz, yüzü aşağıya doğru çevrildiğinde alarmın susması gibi orijinal ekstra özellikler içeriyor. En çok kullandığınız fonksiyonları telefonun bekleme modunda toplayabiliyorsunuz. Ayrıca Nokia 8800 Arte cep telefonu 1GB büyüklüğünde dahili hafızaya sahip.



Nokia Arte testi
Günümüzdeki hemen her cep telefonunda olduğu gibi Nokia 8800 Arte'de de MP3 çalar fonksiyonu bulunuyor. Bu fonksiyonun kullanımı kolay; navigasyon butonları şarkılar arasında dolaşmanıza ve sesi ayarlamanıza olanak tanıyor. Telefonun değiştirilebilir ses temaları sayesinde Standart (mavi tonlar) ve Magnetic (gri tonlar) arasında tercih yapılabiliyor.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt