Nokia 808 PureView Tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
bir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!

o zaman almassın olur biter. seni ne tatmin ediyorsa onu al.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!
Umarım yeni alacağın marka larla daha mutlu olursun

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kendisi mi berbat ? Yuh diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar iftira atılmaz ki . En iyi tarayıcı WP ' de buna mı berbat diyorsun ? Arayüz konusunda haklı olabilirsin ama WP berbatsa Symbian rezil kepaze o kadar yanii . :kotu:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia900 dedinmi orda durup iki kere düşünceksin internette 42mbps hıza ulaşan bir cihaz var da ben mi bilmiyorum kimse 4g olmadan ulaşamaz demesin 4g ile alakası yok

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
[alikan]

[alikan]

Üye
Karşılaştırılan telefon N8, bu telefon reklam kaynayan bir internet sayfasını N8 den sadece 3 saniye daha hızlı açıyorsa, ne anladım ben bu tarayıcıdan. Marifeti N8 den 3 saniye daha hızlı açmaksa bu videoyu ya 808'i kötülemek için ya da N8 i övmek için çekmişler derim. Nokia ne zaman ki tarayıcı ve flash sorununu tam manasıyla çözer o zaman bu işi becerir.

----------Eklendi @ 20:25:36 ---------- Yazıldı @ 20:22:43 ----------

lumia900 dedinmi orda durup iki kere düşünceksin internette 42mbps hıza ulaşan bir cihaz var da ben mi bilmiyorum kimse 4g olmadan ulaşamaz demesin 4g ile alakası yok

Yanlış anlama dediğin şey Lumia'da LTE desteği olduğu için olmasın. Zaten LTE' nin de amacı onu yapması.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
[alikan];4462455' Alıntı:
Karşılaştırılan telefon N8, bu telefon reklam kaynayan bir internet sayfasını N8 den sadece 3 saniye daha hızlı açıyorsa, ne anladım ben bu tarayıcıdan. Marifeti N8 den 3 saniye daha hızlı açmaksa bu videoyu ya 808'i kötülemek için ya da N8 i övmek için çekmişler derim. Nokia ne zaman ki tarayıcı ve flash sorununu tam manasıyla çözer o zaman bu işi becerir.

----------Eklendi @ 20:25:36 ---------- Yazıldı @ 20:22:43 ----------

Yanlış anlama dediğin şey Lumia'da LTE desteği olduğu için olmasın. Zaten LTE' nin de amacı onu yapması.

hayır arkadasım yanlış anlıycak bişey yok konuşuyoruz sonuçta ama yine söyleyeyim lumia900 ün o hıza ulaşması abd için evet 4g lte altyapısı ama avrupaya dagıtılacak cihazlarda lte olmayacagı için aynı hıza ulaşabilmek amacıyla dc hspa kullanıcaklar bunu nokia açıkladı zaten

idris-tolar

idris-tolar

Üye
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

SIZINTILAR VAR. AMA BULMAK MESELE.

şuan mevcut tarayıcının 7.4 olan sürüm numarasını 8.2 yapmışlar, siz de buna sızıntı diyorsunuz...pes yahu.!!:ehe

uran22

Üye
zaten allah korusun nokia hayatta almam en iyisi android. nokia mağazada bile adam akıllı uygulama oyun vs yok zaten symbian kepaze arkadaşım geçen hafta kullandığım cihazlardan sonra nokianın ne kadar geride kaldığını anladım!

idris-tolar

idris-tolar

Üye

Kendisi mi berbat ? Yuh diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar iftira atılmaz ki . En iyi tarayıcı WP ' de buna mı berbat diyorsun ? Arayüz konusunda haklı olabilirsin ama WP berbatsa Symbian rezil kepaze o kadar yanii . :kotu:

En iyi tarayıcı İE mi.?:bangin:,ben pc de dahi kullanmıyorum...

Sizin dediğiniz gibi cokta süper olsun, Nokia'nın koyacağı düşük donanım ile yine yerlerde sürünecek...
:oke:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede o hız için yavaş ben hala yazılımda bir sorun olduğu konusunda ısrarcıyım

Panpa yazılım güzel sorun tarayıcı ve işlemci mimarisi. Tarayıcıyı komple sıfırdan yapmaları lazım işlemcide de şu arm11 inadından kurtulmalı nokia. İnan bana eğer işlemciler cortex olsaydı symbianı tanıyamazdınız.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, ~N.A.W.Y~ ve papakudioflu

ahmetdemircim

Üye
Bugün 808 browseri hakkında ikinci bir video seyrettim. İnanın sayfa açma hızı dışında alıcılık olarak n8 belleden hiç bir farkı yok

----------Eklendi @ 21:36:26 ---------- Yazıldı @ 21:34:13 ----------

FlaxLy

FlaxLy

Üye
İşte bu yüzden Galaxy s2 yi tek geçerim. Flash player var aga. Boşuna dememişler bilgisayar gibi diye :naughty: Nokia gibi 4.1 koymuyor :kop:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
En iyi tarayıcı İE mi.?:bangin:,ben pc de dahi kullanmıyorum...

Sizin dediğiniz gibi cokta süper olsun, Nokia'nın koyacağı düşük donanım ile yine yerlerde sürünecek...
:oke:
Düşük donanım , kötü tarayıcı ? Kardeşim bu telefon en hızlı tarayıcıya sahip ve bir çok ödülü var . Ayrıca donanım gayet yeterli her sistem Android gibi donanımı harcamıyor şunu sokun kafanıza .

boydanger

Üye
Yine adam gibi bi tarayıcı yapamadılar yada bilerek yapıyorlar html5 ise yine vahim pek bi geliştirme olacağını sanmıyorum şu boktan flash lite si bile hala aynı n9 a bile flash player desteği geldi ama nokia en çok kullandığı geliştirdiği ve önem verdiği symbian a hala flash player desteği getirmedi flash lite artık tıssss kısıtlı bi özellik o yüzden güncellense bile fazla bişey beklemeyin artı internet hızında işlemcinin çok alakası var güncellemeden sonra 701 in saat hızı yükselse bile örnek megabayt yoğunluklu bi siteden video izleyin kesinlikle kasmalar olacak arm 11 ile internet tamamen bir fiyasko iyicene dandikleşiyor dandik bir işlemci nokia hariç hiçbir cihazda duymadım bu işlemciyi

• Beğen
Tepkiler: idris-tolar

kelooo

Üye
konu hortlamış oldu ama yeni konu açmak istemedim videodaki gibi ekrana sığdırma olayı nasıl oluyo fp1de bile böyle bişey yok

kelooo

Üye
yardımcı olan yokmu bu ekrana sığdırmayı nasıl halledicez

mcnpl4

mcnpl4

Üye
İşte bu yüzden Galaxy s2 yi tek geçerim. Flash player var aga. Boşuna dememişler bilgisayar gibi diye :naughty: Nokia gibi 4.1 koymuyor :kop:

:P varda n8 de tvye baglayarak internetten film izliyodum gs de flash player var bolum bolum oldugu halde yarida durup bastan basliyo. bilmeden kucumseme 4.1 diye

SilentOne

SilentOne

Üye
flash lite iyide işte flash player 11 çıktıqı için bide arm11 tabanlı işlemci için çok sıkıntı çekiyor net

Takipçi Satın Al

Üst Alt