Nokia 808 PureView Tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ee ozamn sızıntı varsa fp 1 geliyormu şimdi :??

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ee ozamn sızıntı varsa fp 1 geliyormu şimdi :??

yine ruslar yapmış browser rusça

----------Eklendi @ 02:07:20 ---------- Yazıldı @ 02:05:09 ----------

lumia 900 ün sızıntısı çıktı biz daha nelerle ugrasıyoruz ya adamlar amerikada lumia900ün çıkış yarihini 22 nisana erteleyip geliştiricilere lumia900 dagıtıyolar

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
Ruslar 808 den fp1 i almış. ama resmi olarakta yakın gözüküyor.:aha:

google amcaya çeviri yaptırıyorum. ama pek anlaşılmıyor.

ahmetdemircim

Üye
Hadi ya inşallah almışlardır ve n8de çalışırda nokianın kaldırmaz yalanı ortaya çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ruslar 808 den fp1 i almış. ama resmi olarakta yakın gözüküyor.:aha:

google amcaya çeviri yaptırıyorum. ama pek anlaşılmıyor.

bekliyoruz dostum gerçi google translate ne kadar anlasılır olabilirki

KxTR79

KxTR79

Üye
bence cok güzel tarayıcı html 5 de tam yerinde olmuş.700 701 ve 603 ede gelicek ve 701 kullanıcısı olarak bu yönden mutluyum:)

ANIL

ANIL

Admin
bence cok güzel tarayıcı html 5 de tam yerinde olmuş.700 701 ve 603 ede gelicek ve 701 kullanıcısı olarak bu yönden mutluyum:)

evet şanslısınız :) n8 için tarayıcı adam olsun ve dolby gelsin yeterli benim için.

KxTR79

KxTR79

Üye
n8 de dolby var sankı? dolbyde geliyor 700 701 603 e:) adam olur birazda olsa .sabır gelır sızede güncelleme ama nokıa ya maıl atın ben html 5 ile ilgili cok maıl attım illa gelmesınde katkım vardır hep aradılar konuştuk talebımı almışlar:) ben getirttim html 5 i:)) :p

Tuba

Tuba

Üye
Konu ile ilgisiz tartışma mesajları silinmişdir...

KxTR79

KxTR79

Üye
future pack 1 için gözümüz yollarda:))

ANIL

ANIL

Admin
n8de dolby hdmı desteği ile var kulaklık ile yok.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
SilentOne

SilentOne

Üye
müzik dinlemeyi çok severim sırf beats kulaklık aldım ama tam performans yok sırf bunun için beats li htc almayı düşüyom ama androidde sıkıntı

ANIL

ANIL

Admin
benimde içimde hep var o beats audio dinlemek nasip olmadı. şuan ben n8de sennheiser cx400ii kullanıyorum şuana kadar telefonun kendi kulaklığıyla dinleyenleri başka bir boyuta geçirecek kadar ses veriyor ve net :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
benimde içimde hep var o beats audio dinlemek nasip olmadı. şuan ben n8de sennheiser cx400ii kullanıyorum şuana kadar telefonun kendi kulaklığıyla dinleyenleri başka bir boyuta geçirecek kadar ses veriyor ve net :)

fiyatı ne kadar o kulaklıkların bilgin varmı

ANIL

ANIL

Admin
cx400ii media markta en son 220 liraydı. pahalı bi ürün kutu içeriği baya dolu ama. amazondan çok daha ucuza bulunabilir.

uran22

Üye
bir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!

PriZm

PriZm

Üye
bir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!
Wp nin arayüzünü bende sevmiyorum.ama internette bir numara.

Takipçi Satın Al

Üst Alt