Uruloki
Üye
galaxy s iphone 4 ten hızlı tarayıcı konusunda iphone kullanıyorum da söylüyorum bunu
Türe senin daha önce yaptigin internet testinde modemin kac mbit hızı vardı?
s2 olmasın o s in ios 5 ile geçme şansı yok ayrıca resme bakmamışsınız sunspider java testidir intermet sitelerindeki java betiklerinin çalışma hızıno ölçer diğeri zaten browsermark ve 4 bin fark yediği cihazda gs2 gs değil ve yine ayrıca az önce oyunlarda daha iyi diyen ikimizdik ama benchmark öyle demiyor ve tekrardan ayrıca cm9 dan bahsediyorsan telefonun çoğu özelliğin çalışmadığı bir rom dan bahsediyorsun geç o işleri stock ile ne yapabiliyor onu göster sonuçta ios5 stock biraz mantıklı yaklaşın olaylara koyduğum sonuçlar bunlar dediklerimde bunlar anlayan çoktan anladı ama yinede ekliyorum bugün cihaz alsam androidli cihaz alırım( o da htc one x olur) ve sana yetiyorsa benchmark ın sonucu umrumda değil
Al buyur.benim internet ustelik 6 mbit 12 gb kotali smile adsl....
8mbit benim net . ama hıza bakmamıştım. lakin internet benchmarklarında net hızı önemli
Onunla alakası,bununla alakası yok, madem öyle o zaman Nokia neden hala Symbianı kullanıyor? Baktılar sistem degistiremiyorlar 680 mhz ,1 ghz yetmedi 1.3 ghz yaptılar.[
Edit: internet performansından bahsediyoruz oyunda iosun daha hızlı oldugunu bende biliyorum
/B]
ayrıca bunu neyin üzerine sen yazdın ip4s için yazmadın değil mi ip4 için yazdın ee o zaman 3d performansından bahsetmedim niye diyorsun neyse boşver okuyan anlar bence gidip gs2 üzerinde yumurta kır o sıcaklık değerlerinden yayarlanmak gerek
Ordaki cumlemi yanlis anladin galiba. Daha basit soyleyeyim "İos Androidden OYUN KONUsunda daha hızlı"
Simdi anlasilmistir umarim.
----------Eklendi @ 23:40:50 ---------- Yazıldı @ 23:38:39 ----------
Htlm5 te iyi olmayabilir,ama diger butun internet bilesenlerinde android onde.ornek flash player(İosda varmiydi bu?
iyide flash player ı bir hız bileşeni olarak kullanamayız ki(ama gayet iyi bir özellik ki android dememin sebeplerinden biride bu)
Var.Androidden portlanan flashi kullaniyorsunuzinternet benchmark skorlarını fazla ciddiye almayınçünkü aynı neti bile kullansa bazen kullandığı veri hızı aynı olmuyor ve bu nedenle de sonuçlar yanıltıcı olabiliyor
Geçen adamın biri n8 belle internet benchmark skorunu koymuş 40.000 küsur diye benimki 37.000 di (iphone4 te) e yani şimdi n8 in tarayıcısı daha mı iyi iphone'dan tabiki hayır
----------Eklendi @ 23:43:33 ---------- Yazıldı @ 23:43:04 ----------
var canım var artistlik yapma
Bu Samsung güncelleme konusunda Nokia'dan bile kötü desene .
Yine öyle derdim.galaxy s e İcs gelmemesinin nedeni neymis efendim "touchwiz arayüzü icin yeterli alan yok" be kardesim o zaman birak touchwizi ekleme birak orjinal android arayuzu kalsin cok daha iyidir. Baska bir örnek:galaxy s otg destekliyor ama samsung bunu galaxy s e eklemedi.ama Xda gibi gercekten androidden anlayan grup otg yi galaxy s de calistirmayi basardi
çık çıkmaz aksine neti yavaşlatan bir olay flash player şimdi bunada itiraz edersin ama zamanında rahmetli steve jobs bundan bahsetmişti ayrıca türe de benchmark daki olayı açtı aynen anlattığı gibi birolay var ki ben şunu diyorum senin işini görüyor mu ve sana yetiyor mu o zaman salla benchmark ı salla
Bu Samsung güncelleme konusunda Nokia'dan bile kötü desene .
neyi tartışıyorsunuzki arkadaşlar herkesin sevdigi kendine güzel görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?