Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kalıcı olarak kullansaydın n9 derdim ama idareten kullanacaksan fiyatı ucuz olanı al
Bulabilirsen En İyisi 808. N9 n8 Whatsappda Filan Sorun Yaşarsın N8 Kasarda Söylim Adam Akıllı Tarayıcıs Bile Yok
Whatsap düşünüyorsanız n9 almayın şu anda dogru düzgün bir uygulama yok olup olmayacağı da belli değil... Aksi halde kesinlikle n9...
Git 603 Al Daha İyi En Azından Kasmaz Nete Filan Girersin
yıllarca Symbian kullandım 5800'ın son günleri hariç kasması sıkıntı olmadı.N9 daha ucuz hocam ayrıca Meego'nun işletim sistemi olarak özellikleri çok hoşuma gitti N9 almayı düşünüyorum o yüzden.
808 çok pahalı hocam bende onu düşündüm ama 600 tlden başlıyor.
Whatsapp uygulaması yok mu hocam N9'da? Sadece mesajlaşayım yeter bana arka plan değiştirme gibi özellikler olmasa da olur. Ben temel uygulamaları istiyorum sadece.
Symbian olduğundan her türlü kasar diye düşünüyorum. O yüzden 603 düşünmüyorum.
Whatsup var ve şimdilik iyi sayılır fakat bunun ne kadar çalışacağı belli olmaz yarın Whatsapp kalkıp apileri değiştirir ve kimse whatsupu güncellemezse kalırsın Whatsapp sız yani buna hazır ol...N9 daha ucuz hocam ayrıca Meego'nun işletim sistemi olarak özellikleri çok hoşuma gitti N9 almayı düşünüyorum o yüzden.
808 çok pahalı hocam bende onu düşündüm ama 600 tlden başlıyor.
Whatsapp uygulaması yok mu hocam N9'da? Sadece mesajlaşayım yeter bana arka plan değiştirme gibi özellikler olmasa da olur. Ben temel uygulamaları istiyorum sadece.
Symbian olduğundan her türlü kasar diye düşünüyorum. O yüzden 603 düşünmüyorum.
N9 derdim ama whatsapp apileri değiştirirse destek konusunda yetersiz kalır.
Madem öyle size lumia önerebilirim. 525 alırsanız işinizi fazlasıysa görecektir.
Bende eski bir N9 kullanıcısı olarak aynı kanaatteyim. Uygun fiyatlı Lumia veya Android cihazlara yönelmek daha mantıklı. o fiyata Android'den tam performans almak beklenilmese de uygulama desteği diye bir problem var. Her iki cihaz içinde uygulamalar ve uygulama desteği problemleri var.
Tabiki şu var, N9 ile 808 dahil hiçbir symbian cihazın mukayesesi saçma bir durum olur. N9'a bir telefondan çok arm işlemcili cep bilgisayarı demek daha doğru. N8 gibi belirli sınırları olan bir telefon değil. Yapabileceğinizin bir sınırı yok, tabiki kullanmayı biliyorsanız.
N9 derdim ama whatsapp apileri değiştirirse destek konusunda yetersiz kalır.
Madem öyle size lumia önerebilirim. 525 alırsanız işinizi fazlasıysa görecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?