legolas140
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar c6-01 kullanıcısıyım. Nokia 808 pureview ı görünce çok hoşuma gitti. Fotoğraf ve video çekimini bol bol kullanan bir kullanıcıyım.Cep telefonumu pc gibi kullanmak zorunda kalıyorum.(Pc çok eski) Yanlış bilmiyorsam mayıs ayında çıkacak bu telefon. Sizce aldıktan sonra pişman olurmuyum. Açıkcası symbianla başladım bu yola symbianla devam etmek istiyorum. Bu telefonun (+) ve (-) lerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...
Pureview teknolojisini kullanan Lumia model Nokia telefonları bekleyin derim ..
biliyorum onu ama 41 mp den daha az olur pikseli satış politikası bu o zaman kimse 808 almaz yanlışmıyım ?
cihazın artılarını eksilerini söylemek için erken şu anda. benim eksi olarak söyleyebileceğim iki şey var onlar da tarayıcı süper hızlı değil ve symbianda diğer sistemlere göre daha az uygulama olması tabi gerekli olan uygulamaların çoğu var. bunun dışında n8'in halefi olarak 4 4lük bir telefon. n8'deki tüm eksik özellikleri bu cihaza eklemişler.
bu arada pureviewlü lumia diyen arkadaşlar nokia bu cihazları 2012 sonuna kadar piyasaya sürmeyecek. onu beklemek yerine 808'i bekleyip almak çok daha mantıklı ki lumia'lı cihazlarda da 808'de olan özelliklerin çoğu yok ve olmayacak.
yine de ondaki özelliklere ve pratikliğe sahip olamayacaklar.Ancak çok daha fazla gelecek vaadediyorlar 808'den bence.
yine de ondaki özelliklere ve pratikliğe sahip olamayacaklar.
Ancak çok daha fazla gelecek vaadediyorlar 808'den bence.
yine de ondaki özelliklere ve pratikliğe sahip olamayacaklar.
Lumia tarayıcısı bunun tarayıcısını evire çevire döver daha ne özellik olsun ?
nokia fanatiği arkadaşlar, sahi siz bu 41 mp. olayına kafayı fena takmışa benziyorsunuz.
halbuki htc'nin yeni çıkardığı one x ve s modellerinin 8 mp. kamera ile çektiği resimler ondan daha kaliteli!
üstelik donanım, yazılım ve her konuda nokia'dan on gömlek daha üstün bir telefon.
yaanii!.imam verir talkını,kendi yutar salkımı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?