sırf bu yüzden vazgeçtim. 3g görüntülü görüşmeyi kullanan biriyim.Telefonda ön kamera yok. Nokia'nın sitesinde yazıyor, o resimdeki sensördür büyük ihtimal
Telefonda ön kamera yok. Nokia'nın sitesinde yazıyor, o resimdeki sensördür büyük ihtimal
sırf bu yüzden vazgeçtim. 3g görüntülü görüşmeyi kullanan biriyim.
Arkadaşım kafadan atmıyorum. İşte nokia'nın sitesi;Var !
----------Eklendi @ 19:19:07 ---------- Yazıldı @ 19:18:40 ----------
Bakın ben resmini koydum. Var. Gönlünüz rahat olsun.
Arkadaşım kafadan atmıyorum. İşte nokia'nın sitesi;
benim paylaştığım resimde var gözüküyor. inanmazsan 808 in teknik özelliklerinde arama bölümüne bakabilirsin. üstelik 2 resim paylaştım. onda sensör dediğin nokta hiçte sensöre benzemiyor bence küçük bir kamera.
arkadaki kamerayla görüntülü görüşme yapılır mı? biraz mantıklı ol. nokia'nın sitesine gelince o herşeyi tam doğru yazmıo nadirende olsa eksik hatalar olabiliyor. mesela n8'in ekranı amoled ama orda oled yazıo. yani n91'dede yanlış yazmışlar o kısmı. kısacası ön kamera var bu telefondakardeşim gösterdiğin resimde görüntülü konuşna var yazıyor önde kamera var yazmıyor n91 dede görüntlü konuşma vardı ama önde kamerasıyoktu arkadakini kullanıyordu ...
Arkadaşım tamam da bende nokia nın yalancısıyım. Video arama var yazmıyor orada gördüğün gibibenim paylaştığım resimde var gözüküyor. inanmazsan 808 in teknik özelliklerinde arama bölümüne bakabilirsin. üstelik 2 resim paylaştım. onda sensör dediğin nokta hiçte sensöre benzemiyor bence küçük bir kamera.
arkadaki kamerayla görüntülü görüşme yapılır mı? biraz mantıklı ol. nokia'nın sitesine gelince o herşeyi tam doğru yazmıo nadirende olsa eksik hatalar olabiliyor. mesela n8'in ekranı amoled ama orda oled yazıo. kısacası n97'dede yanlış yazmışlar o kısmı.
sana hak veriyorum. bende öndeki tuşları beğenmedim bide telefonun görüntüsü güzel değilŞuan için almayı düşünmüyorum,sevmedim.
Özellikle ön tuşlarına acayip sinir oldum. Şu an kullandığum N8'ime ek kamera geliştirmesi vaad ediyor ama yetmez. Daha modern bir tasarım ve daha gelişmiş bir ekran ile belki ilgimi çekerdi ama benim için şu haliyle hayal kırıklığı oldu.
Arkadaşım tamam da bende nokia nın yalancısıyım. Video arama var yazmıyor orada gördüğün gibi