Nokia 808 kullanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Violonist

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce c6-01 almıştım. O zamanlar bu tarz konulara söyle cevaplar yazardım. Valla on Numara telefon. Beni on yıl götürür. Diyordum... Ama bu söylediğimin sonunda kadar arkasındaydım. Geçenlerde kardeşim başlayınca bende telefon isterim demeye dedim sen bunu al ben kendime başka alırım. Neyse anlık bir kararla gittim bir s3 aldım. Şimdi de yukaridaki söylediğimin üzerine PC yi kullanmayı bıraktım kelimesini eklemek istiyorum. Bu kadarnokta

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
ben kullanıyorum gayet kullanışlı ve hızlı stabil kamerasına laf söylemeye gerek yok 1.3 Ghz işlemci yetiyo ztn ios bile karşılaştırıldığında ona hızda kafa tutuyo tek eksiği browser bence yoksa cihazdan yana sıkıntım yok donma kasma yapmadı hiç şimdiye kadar

- - - Eklendi - - -

ben 808 i yaklaşık 2.5 aydır kullanmaktayım aldığıma asla pişman deilim arkadaşlar gerekeni söylemiş ekranı çok kaliteli rahatlıkla kullanabiliyosun gelelim kamerasına valla ben böyle bi kamera görmedim hiçbi tlfnda yok yani olmazda uygulama oyun vs hepsi hikaye varmı kardeşim 808 in üstüne foto video çeken cihaz yok ozaman konuşmucaksın ha bişey daha gece video çekimlerinde led flashıda var yanan yani bi multimedya canavarı üstünede tanımam gayet kullanışlı ve rahat bi cihaz iyikide almış diyorum 1350 tl verdim aslada pişman deilim ben ve hızlıda browseri kötü belki ama oda yeterli düzeyde getirin her cihazla kapıştırırım önce resim çeksin :)

• Beğen
Tepkiler: asi!
aziztopcu

aziztopcu

Üye
ben nokia 808 ve iphone 4s i yan yana koyup maxicep.com a ayni anda tikladim ikiside ayni hizda forumlarda dolastim hic bir fark yok al dostum pisman olmazsin iki cihazda elimde var hizlari ayni degil iphobe daha hizli diyen yalan soyler

asi!

asi!

Üye
kim nokia 808 e laf söylüyosa boşuna söylüyo alanının en iyisi bunu kimse inkar etmesin. ben kendim kullanıyorum telefon harika tabi bu insandan insana değişir her insanın bir telefondan bekletisi farklı olabilir. benimde sorunum var yine de sorun şu ki oyun bulamıyorum. ben pek öyle hack işlerindende anlamam denedim hackleyemedimde :)) telefonumdan memnunum süper tel... kimse bilip bilmeden kullanmadanda atıp kesmesin boş yere

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk

MaxipmaN

Üye
niye hortlattın ki symbian bitti 808 de bitti doğal olarak

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Hort :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt