PriZm
Üye
hangi androide bin basacağına bağlı.Bugun nokia magazasinda denedim ve bircok yonuyle androide falan bin basar bence. Biraz arkadaslarin dedigi gibi ekran.cozunirlugu konisunda skntli ama gayet androide bin basacak bir telefon
hangi androide bin basacağına bağlı.Bugun nokia magazasinda denedim ve bircok yonuyle androide falan bin basar bence. Biraz arkadaslarin dedigi gibi ekran.cozunirlugu konisunda skntli ama gayet androide bin basacak bir telefon
Aynen bende yeni aldım.Çok güzel telefon.Tavsiye ederim.10 gün oldu N8 den 808 e geçtim tavsiye ederim.

hayırlı olsun gülegüle kullanıngencler, ben de 10 gun önce N808 aldim, ve 2 gun önce de FP2 ye flashladim (1 sayfa da gösterilen dailymobile den indirdigim dosyalar + uyumlu phönix ile) telefon super hizli ! Not : tema efektlerinide kapattim
....fp2 hangi modderin cfw sı nı kullanyosun bılemem ben the one fp2 2.3.0 kullanıyprum ve c hafızada zaten effect dosyası var..acıp kapamak sana kalmıs...effects enabled-effcts dısabled....bunuda ıstemezsen ovı den paralı Q effects uygulaması satın alabılırsın....hayırlı olsun gülegüle kullanın
sizden bir tek şeyi istiyorum Tema Efektleri'ni nasıl kapattınız anlatın çok sevaba geçecek.
| EKRAN samsung galaxy s 3 nokia 808 purevıew | ||||
| önemli miktarda yüksek ekran çözünürlüğü | 720 x 1280 px | ile | 360 x 640 px | 4x yüksek ekran çözünürlüğü |
| Belirgin derecede daha yüksek piksel yoğunluğu | 313ppi | ile | 184ppi | 1.7x daha yüksek piksel yoğunluğu 79% |
| Daha büyük ekran boyutu şu yeni çıkan 2 telefon arasındaki farklara bakar mısınız?samsung sürekli kendini yeniliyor.nokia hala aynı çözünürlükte telefon çıkarmaya devam ediyor. | 4,8" | ile | 4,0" | 20% daha büyük ekran boyutu 94% |
Arkadaşım,bende de 808 var.Nasıl hack yaptnız?Bende hacklemek istiyorum.Ben de 4 ay inceledim ve almaya karar verdim ve yaklaşık 2 ay önce aldım. Aldığımın ikinci günü hackledim şu ana kadar 30 yakın tema yaklaşık 60 70 adet pro yükledim tel ilk aldığım gün gibi takılmadan tıkır tıkır çalışıyor Web perfonsı harıç diğer üst düzey telefonlarda eksiği yok fazlası var arkadaşlar ekran çözünürlüğünü sıkıntı tapmışlar ama benim için hıç sıkıntı yaşanacak gibi değil zengin ses ve video desteği ile herşeyi rahat bir şekilde çalıştırabiliyorum. Kısacası taşınabilir pc ve multimedya canavarı.

)Norton internet secuntry uygulaması ile pro ve uygulama şekli sitede mevcut olmazsa internette arat kolay bulursun. Yalnız hack için internet bağlantısı istiyor telden.Arkadaşım,bende de 808 var.Nasıl hack yaptnız?Bende hacklemek istiyorum.![]()
Insan gözü 270 ppi değerinden sonrasını algılayamıyordu galiba
Tamamen sallama öyle olsa 440ppi lik lg ekranı olmaz tamamen sallama