Nokia 808 kullanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Bugun nokia magazasinda denedim ve bircok yonuyle androide falan bin basar bence. Biraz arkadaslarin dedigi gibi ekran.cozunirlugu konisunda skntli ama gayet androide bin basacak bir telefon
hangi androide bin basacağına bağlı.

kaptanx77

Üye
Bende şuan 808 sahibiyim ve 2.günüm bugün ama ekranda çözünürlük olarak göze batan bir durum yok,telefon genel anlamıyla gayet hızlı,kameraya zaten kimse söz söyleyemez çok harika,bu arada sadece kamera için telefon alınırmı diyen arkadaşa cevap vereyim o kamerayı nerde ne zaman kullanacağın hiç belli olmuyor ve yanında sürekli fotoğraf makinası taşıyamayacağına göre heran imdadına yetişen yine telefonunun kamerası oluyor,ben bütün tatillerimde cep telefon kamerası kullandım,n95 ile başladım,n97 mini ile devam ettim şuanda 808,elinizin altında dslr fotoğraf makinası var gibi oluyorsunuz,kulaklık sesi biraz tok,diğer konularda kesinlikle harika bir telefon,işlemcisi düşük gibi görünebilir ama unutmayın ki içinde 2 ayrı işlemci barındırıyor,incelemelere devam edeceğim şimdilik bu kadar saygılar.

benderhomer

benderhomer

Üye
aslında kamerası için bile alınır. Bu telefonun kamerasını dslr fotoğraf makineleriyle kıyaslıyorlar ve klasmanındaki makineler 1.500£ dan başlıyor.

siegfried

Üye
gencler, ben de 10 gun önce N808 aldim, ve 2 gun önce de FP2 ye flashladim (1 sayfa da gösterilen dailymobile den indirdigim dosyalar + uyumlu phönix ile) telefon super hizli ! Not : tema efektlerinide kapattim

BaySerkan

BaySerkan

Üye
gencler, ben de 10 gun önce N808 aldim, ve 2 gun önce de FP2 ye flashladim (1 sayfa da gösterilen dailymobile den indirdigim dosyalar + uyumlu phönix ile) telefon super hizli ! Not : tema efektlerinide kapattim
hayırlı olsun gülegüle kullanın
sizden bir tek şeyi istiyorum Tema Efektleri'ni nasıl kapattınız anlatın çok sevaba geçecek.

okin

okin

Üye
hayırlı olsun gülegüle kullanın
sizden bir tek şeyi istiyorum Tema Efektleri'ni nasıl kapattınız anlatın çok sevaba geçecek.
....fp2 hangi modderin cfw sı nı kullanyosun bılemem ben the one fp2 2.3.0 kullanıyprum ve c hafızada zaten effect dosyası var..acıp kapamak sana kalmıs...effects enabled-effcts dısabled....bunuda ıstemezsen ovı den paralı Q effects uygulaması satın alabılırsın....

siegfried

Üye
telefonun hackli olmasi gerekiyor.. aknskinsrv.dll dosyasini C/sys/bin icine koyup, tel.i kapa-ac yapmak gerekiyor !malesef dosyayi nerde buldugumu hatirlamiyorum, google bakmak lazim

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Nokia Cooker ile bir karıştırayım bakayım..

tayti156

Üye
Ben ön satışla aldm 808 i bi buçuk ay oldu eğer kameraya önem veriosan kesinlikle değer.. Arkadaşların da dediği gibi yanında hep bi dslr makina var gibi düşün ve aynı kalitede fotoğraf çeken makinalar zaten 1500 tl civarında yani telefon bedavaya geliyor gibi bişey.. Aynı zamanda kimse bahsetmemiş piyasada en iyi ses kaydı yapan telelfon da bu dolby digital ses desteği de mevcut ayrıca.. Geçen gece güzel bi kız arkadasım ve bide ortak ipnone 4s li erkek arkadaşla dışardaydık uzun zamandır da görüşmüoduk kızın tüm fotoları seninkiyle çekelim iphone ii değil demesi beni benden aldı... Eğri oturup doğru da konuşalım eğer web, uygulama ve oyunlara önem veriosan bir ios kadar değil ne yazık ki ama bana yetiyo mevcut uygulama ve oyunlar... Ekran çözünürlüğü de yetersiz değil... Telefon biraz ağır kamerasından dolayı... Bu arada transmitter özelliği ile radyo yayını yapan nadir telefonlardan diğeri de n8 diye bilşorum bi önceki telimdi ondada vardı... İşlemcisine gelince evet 3 5 cekirdekli bi işlemcisi yok ama piyasadaki en az ram yiyenişletim sistemine sahip olunca o kadar da ağır kalmıyo arada donmalar yaşamıyo değilim ama... Kısacası 808 alırsan sırf kamerasından dolayı zaten kardasın.. Bi ömür atma kamerasını kullan yine yeter zaten... Diğer özellikleri de yanında cabası ;))

• Beğen
Tepkiler: iatis ve repcic
maxiser

maxiser

Üye
EKRAN samsung galaxy s 3 nokia 808 purevıew
önemli miktarda yüksek ekran çözünürlüğü720 x 1280 pxile360 x 640 px4x yüksek ekran çözünürlüğü
Belirgin derecede daha yüksek piksel yoğunluğu313ppiile184ppi1.7x daha yüksek piksel yoğunluğu
79%

Daha büyük ekran boyutu

şu yeni çıkan 2 telefon arasındaki farklara bakar mısınız?samsung sürekli kendini yeniliyor.nokia hala aynı çözünürlükte telefon çıkarmaya devam ediyor.
4,8"ile4,0"20% daha büyük ekran boyutu

94%

- - - Eklendi - - -

samsung galaxy s 3 diyorum başka birşey demiyorum...

- - - Eklendi - - -

Telefonlarda bütün özellikleri bir kenara bırakın.ekrandaki çözünürlük artmalı ve piksel yoğunluğu fazla olmalı.s3 ün piksel yoğunluğu 306 iphone 4 s de 316 iphone 5 te de 326 piksel yoğunluğu var.arkadaşımın iphone 4g var telefonu gün ışığında çıkarıyor sanki karanlık ortamdaki gibi ekranı parlak olarak kullanıyor.ben c6-01 i açtım güneşte resim göstermeye çalışıyorum elimle güneşi kapatmak için uğraşıyorum.çok kızdım o anda telefonu kırmak istedim.arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum...

hmzgl

hmzgl

Üye
Ben de 4 ay inceledim ve almaya karar verdim ve yaklaşık 2 ay önce aldım. Aldığımın ikinci günü hackledim şu ana kadar 30 yakın tema yaklaşık 60 70 adet pro yükledim tel ilk aldığım gün gibi takılmadan tıkır tıkır çalışıyor Web perfonsı harıç diğer üst düzey telefonlarda eksiği yok fazlası var arkadaşlar ekran çözünürlüğünü sıkıntı tapmışlar ama benim için hıç sıkıntı yaşanacak gibi değil zengin ses ve video desteği ile herşeyi rahat bir şekilde çalıştırabiliyorum. Kısacası taşınabilir pc ve multimedya canavarı.

iatis

iatis

Üye
Ben de 4 ay inceledim ve almaya karar verdim ve yaklaşık 2 ay önce aldım. Aldığımın ikinci günü hackledim şu ana kadar 30 yakın tema yaklaşık 60 70 adet pro yükledim tel ilk aldığım gün gibi takılmadan tıkır tıkır çalışıyor Web perfonsı harıç diğer üst düzey telefonlarda eksiği yok fazlası var arkadaşlar ekran çözünürlüğünü sıkıntı tapmışlar ama benim için hıç sıkıntı yaşanacak gibi değil zengin ses ve video desteği ile herşeyi rahat bir şekilde çalıştırabiliyorum. Kısacası taşınabilir pc ve multimedya canavarı.
Arkadaşım,bende de 808 var.Nasıl hack yaptnız?Bende hacklemek istiyorum.:hmmm

kaptanx77

Üye
808 için bu ekran çözünürlüğü düşük diyen arkadaşlar acaba hiç 808 in ekranını gördüler mi çok merak ediyorum,808 den önce s2 kullanıyordum ve yaklaşık 10 ay kullandım,android diye çok büyütmenize gerek yok sonuçta neredeyse android uygulamaların çoğu symbiandada var,internet browser in yavaşlığı dışında bu telefonun memnuniyetsiz olunacak hiçbir yeri yok,marka fanatikliği yapmaya gerek duymadan sadece kullanan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı olur,kullanmayan ekran,menü,oyun yada kamerasını bilmeyenlerden ricamız hiç yazmasınlar,saygılar herkese...

- - - Eklendi - - -

iatis arkadaşım konu linki bu,çok basit bende az önce hackledim 5 dk oldu :))
maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/norton-symbian-hack-nokia-belle-fp1-nokia-808-700-603-ve-701-guncelleme-videolu-16-629794.html

ozan_35

Üye
kedi ulaşamadığı ciğere mırnav dermiş diyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
Bence ekran çözünürlüğü olayına açıklık getirelim bende htc one x var ekran çözünürlüğü 720p ee dehset ppi da ise 313ppi(olmasi lazım öyle hatirliyorum) eee yani ekrandaki goruntu cok iyi ama 808 de nasil bir ekran var nHD cok daha düşük bir çözünürlük peki ppi ne oluyor cok daha düşük diger s^3 cihazlarına göre yani şimdi bu 808 i elime alsam pikselleri rahat gözüm sayar yani n8 de bile daha iyi bir ppi oranında var yani arkadaslarin kastettigi bu simdi gelelim 808 e bence iyi bir cihaz sonucta 1.3ghz islemci var ve ben n8 kullandim n8 benim için hizliysa(ki cogunuz bilmez biz pr1 ile basladik kullanmaya) 808 de her türlü hızlıdır bence he ama web tarayıcı ne olacak opera mobile olacak ama arayuzde ve ya diger oyun uygulamarda takilmaz ama bosunada androidde ki çoğu sey bunda mevcut demeyin son resmi rakamlarla google play de 400bini gecik oyun uygulama varken nokia store da 100bin var(şimdi birileri cikip cogu cop demesin ya autocad dahi var sen ne diyon kardes derim) yani bu olaydada karsilastiramazsiniz ama bence 808 iyi bir telefon alınabilir ama biraz daha ucuzlamasini beklersen daha iyi olur

hmzgl

hmzgl

Üye
Arkadaşım,bende de 808 var.Nasıl hack yaptnız?Bende hacklemek istiyorum.:hmmm
Norton internet secuntry uygulaması ile pro ve uygulama şekli sitede mevcut olmazsa internette arat kolay bulursun. Yalnız hack için internet bağlantısı istiyor telden.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Insan gözü 270 ppi değerinden sonrasını algılayamıyordu galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt