Nokia 808 kullanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Nokia 808 kullanan varmı
arkadaslar 808 almayı düsünüyorumda kullanan varmı aranızda kullanıslı ve rahat bir telefonmu sizce tavsiye edilirmi sizce cvplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler?

MaxipmaN

Üye
kamera için harika yoksa alma bence

erhan14321

erhan14321

Üye
ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

mcalisir

Üye
Bi kamera için telefon alinir mi ya...

repcic

Üye
Telefonu elimde görenler ver bi bakalım diyor...Vermiyorum.

versino2

versino2

Üye
kullanmadım ama kullanmayı isterdim açıkçası tipi özellikleri çok iyi nokia nın en başarılı en güzel şekli olan telefonu bence 1000 lira olsa symbian a destek olsa 5800 gibi herkesin elinde muhakkak bu telefondan olurdu emin ol

BaySerkan

BaySerkan

Üye
10 gün oldu N8 den 808 e geçtim tavsiye ederim.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
pekala sizce 808 symbian carla symbian donna yada wp güncellemelerinden birini alacak mı?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
808'i bugün test etme imkanı buldum, Genel olarak hızlı bir telefon kamera konusunda bence söylenecek pek fazla birşey yok herşey ortada. Birkaç denemede gözleri kamaştırmaya yetti.. Uygulama ve web internet konusunda henüz bir çift çekirdekli telefon kadar olmasa da Opera mobile yükleyerek bu sorunu bir nebze halledebilirsiniz. Ancak sırf multimedya için bile alınabilecek bir telefon. Ben N8'i sattığımda o kadar pişman oldum ki şuan ki telefonum kamera konusunda isteklerime zerre kadar cevap vermiyor (HTC EVO 3D)..
Artık Android platformunda flash player de yok o yüzden benim için cazibesi de kalmadı ancak ileride 808 alsam bile Htc telefonumu satmayı düşünmüyorum web internet uygulama ve oyun için.
Kısacası 808 alan biri asla pişman olmayacaktır bence, kamerası başlı başına insanı büyülüyor. Tek dezavantajı ekran çözünürlüğü düşük. Htc'den sonra bunu kullanınca pikseller göze batıyor.. (Htc Evo 3D-qhd ekran..) Ancak Nokia ClearBlack teknolojisi ile Amoled ekran mükemmel canlı görünüyor ve SİYAHLAR gerçekten SİYAH..
Sorusu olan varsa cevaplayabilirim..
Perwolle yıkandı :ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
punisher123

punisher123

Üye
Kamerası ile devrimsel bir cihaz,Ne için aldığını bile bilmeden İphone alanlar varsa,Kamerası için alan niye olmasın?

farukbekl

farukbekl

Üye
sony xperia s al derim... şiddetle tavsiye ederim...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bugun nokia magazasinda denedim ve bircok yonuyle androide falan bin basar bence. Biraz arkadaslarin dedigi gibi ekran.cozunirlugu konisunda skntli ama gayet androide bin basacak bir telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt