Nokia 7610 Ses Yükseltilebiliyormu???

SESİ YÜKSELE BİLİRMİ 7610 NUN OYLAYIN

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet1.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 Ses Yükseltilebiliyormu???
arkadaşlar hepinizize öncelikle slm benim 7610 telefonum var ve sesi çok az ve bi forumda bi yazı okudum sesin hoporlör ile alakası yokmuş yani hangi hoporlörü taksamda aynı ses çıkıyo 7610da bende sizlere başvurdum yardım edin e250de ses yükseme kodu var ama 7610 da yok bunun için ses yükseltecek bi program varmı lütfen tefonumu seviyorum ama sesinden nefret ediyorum. çin malıtelfonlar güzel değil ama sesleri mükemmel lütfen yardım edin ben telefonum sesini çin malı phoneler gibi yükseltmek istiyorum. lütfen yardım edin belki 5 tane hoporlör değiştirdim ama yükselmedi çünkü hoporlörle alakalı değilmiş lütfen bu konuya bi bakın yardın edin hadiii

anl_tr

Emekli Yönetici
Öncelikle Forumumuzda Büyük harf kullanmak yasaktır.Harflerinizi ben degiştirdim.
Bu konu symbian destege taşınmıştır.Konunun dogru yeri orasıdır.

kardeşim power mp3 programı var benım bıldıgım ıns ısını gorür o da çok yüksek cıkartıyor sesı

solaysa

Üye
bende 7610 var sesi öküzgibi çıkıyor senin telfon pooozuuuq demek az ses çıkmaqması lazmım

suhomi

Üye
aynen kardeşim bendede bu sorun var programları araştırıp bulacağız artık.Bu arada sen nasıl memnn olmayı beceriyosun anlamadım bu telefondan

bilgisayarınıza mp3 gain isimli programı indirip pc den telefona şarkıyı atmadan önce bu program ile sesini yükseltin şarkının şarkıya göre sesini ayarlayın fazla yükseltmeyin seste bozulma yapabilirisiniz azar azar yükseltip dinleyin en uygununu bulunca save lersiniz

program sayesinde belki olabilir ama çok küçük bir ihtimal

sohey

Üye
Benim de 7610 var 12 yasındayım mp3 player 3.53 indirin manyak ses çıkarıyor çin malı gibi bişi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...