Nokia 7610 Kullanıyorum. Arama Gelince Takılıyor...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DannyOnline

DannyOnline

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 Kullanıyorum. Arama Gelince Takılıyor...?
Arkadaşlar Nokia 7610 model telefon kullanıyorum.
Gelen arama zil sesi olarak ta bir mp3 dosyası seçtim.
Önceden böyle bir sorunum yoktu ama artık arama gelince telefon bayılıp kalacak diye korkar oldum.
Arama gelirken zil sesi takılıyor, bayılıyor, boğuluyor sanki..
Telefonumu bu işkenceden kurtarmanın bir yolu var mı?

xkadir61

xkadir61

Üye
muhtemelen telefonun arkaplanında birçok uygulama telefonunu kasıyor. ramin yetersiz kaldığı için böyle olabilir. gereksiz uygulamalı kapat. bluetooth'uda kapatmanda yarar var.ve telefonu hergün 1 kez kapap açarsan. ram'in kendini yenilemesine katkıda bulunmuş olursun.

DannyOnline

DannyOnline

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu günde bir kez açıp kapatmayı denememiştim hocam hiç. Telefonum belki haftalarca hiç kapanmadığı zamanlar da olmuştu. Onu bir deneyeyim ilk olarak. Bluetooth sürekli kapalı, açık bırakmam hiç. Arkaplandaki uygulamalar da telefona format atınca gitti zaten. Çok fazla bir uygulama yok bu aralar.

C: 6345/8186 KB
D: 1400/1403 KB (Buram normaldir değil mi?)
E: 20/495 MB

Ama ram'ini yükseltebileceğim veya çalışmasını hızlandırabileceğim bir yöntem de biliyorsanız paylaşabilir misiniz benimle?

Bir de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
Arama geldi, cevaplamak için Yes yani yeşil olan arama cevaplama tuşuna bastım. Bastıktan yaklaşık bir 30-45 sn sonra görüşme başlıyor. O esnada görüşme başlayana kadar zil sesi duruyor ama ekranda hala arıyor gözüküyor. Ben aramayı cevaplama tuşuna bastığım zaman ile telefonumun görüşmeye başlaması esnasında, arayan kişi telefonunu kapatırsa da cevapsız arama olarak gözüküyor.. Artık değişme zamanı geldi ama bu sıralar kriz kriz diye zorla krizi getirdikleri için pek te yeni bir telefona bakacak durumda değilim. Elimdekiyle bir süre daha idare etmek istiyorum.

Bana bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt