Telefon Tavsiyesi nokia 701 , xperia pro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 , xperia pro
arkadaşlar kullananlar kullanışının nasıl olduğundan bahseder mi ? Hız akıcılık geçişler vs vs ?

Symbianize

Symbianize

Üye
701 akıcıdır fakat faydalı kullanmak istiyosan xperia

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
faydalı kullanmaktan kastın uygulama mı ?

backwater

backwater

Üye
hız ,kullanım kolaylıgı ve görsellik olarak 701 ama oyun oynamayı seviyorsan daaha dogrusu çok oyun olsun istiyorsan android cihaz al, nokia da oyun yok mu dersen var oyun çok ama hd oyun sayısı az

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarla pek işim olmaz açıkçası

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
sanal klavye çok sıkıntı çıkarıyor mu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sanal klavye çok sıkıntı çıkarıyor mu ?

Benim parmaklarım sanal klavyeyi kullanacak kadar küçük değil. O yüzden öyle söyledim. Aralarındaki en keskin fark bu. Diğer bir fark ise biri Symbian diğeri Android.

Android, sürekli internet gerektiren sisteme sahip. Bu yüzden şarj sömürüyor.
Symbian, çoğu kişinin bildiği standart Symbian S60 sistemine sahip. Symbian'da kontrol senin elinde olduğu için şarj sömürmüyor.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Benim için şarj çok önemli çift batarya kullanmaktan bi hâl oldum artık. Gerçi internete girince yine su gibi şarj yiyecek ama yapacak birşey yok .. sanal klavyeyi büyültme imkanımız yok mu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim için şarj çok önemli çift batarya kullanmaktan bi hâl oldum artık. Gerçi internete girince yine su gibi şarj yiyecek ama yapacak birşey yok .. sanal klavyeyi büyültme imkanımız yok mu ?

Klavye uygulamaları var. Yalnız, androidde önlem alınca onunda şarjı iyi gidiyor.

Bence sen şuna karar vermelisin; Symbian istiyorsan Nokia 701, Android istiyorsan Xperia Pro. Neredeyse tüm donanımsal özellikleri aynı.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Rambo bir hatanı düzelteyim 701'de S60 yok Symbian^3'ün geliştirilmiş hali Symbian Belle Fp1 var.Benzerlik anlamında dediysen Belle ile s60'ın uzaktan yakından alakası yok.Belirteyimde.Fiziksel klavye mükemmel rahatlık sağlıyor ama sadece internet içinse pek gerekli değil.Çok mesajlaşıyorsan 701'deki klavye küçük gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi

Klavye uygulamaları var. Yalnız, androidde önlem alınca onunda şarjı iyi gidiyor.

Bence sen şuna karar vermelisin; Symbian istiyorsan Nokia 701, Android istiyorsan Xperia Pro. Neredeyse tüm donanımsal özellikleri aynı.

şimdilik 701 le yoluma devam etmeyi düşünüyorum bir kaç yıl sonra piyasa biraz daha oturunca da androide yada wp ye geçiş yapmayı düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Rambo bir hatanı düzelteyim 701'de S60 yok Symbian^3'ün geliştirilmiş hali Symbian Belle Fp1 var.Benzerlik anlamında dediysen Belle ile s60'ın uzaktan yakından alakası yok.Belirteyimde.Fiziksel klavye mükemmel rahatlık sağlıyor ama sadece internet içinse pek gerekli değil.Çok mesajlaşıyorsan 701'deki klavye küçük gelebilir.

internette mesaj da çok kullanıyorum umarım pişman olmam

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

şimdilik 701 le yoluma devam etmeyi düşünüyorum bir kaç yıl sonra piyasa biraz daha oturunca da androide yada wp ye geçiş yapmayı düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Bir program vardı harfler arasında sürükleyerek yazıyordun yazıyı.Cidden aşırı rahat ve hızlı oluyordu o programı kullanabilirsin.Adı yanlış hatırlamıyorsam swype'dı ya da buna benzer bir şey işte :D

klongs

klongs

Üye
swype

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
acaba telefon mesaj yazarken takılır mı yani ben 5 yıldır mesaj yazdığım için baya bi hızlıyym :ehe
hızıma yetişebilir mi ? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
acaba telefon mesaj yazarken takılır mı yani ben 5 yıldır mesaj yazdığım için baya bi hızlıyym :ehe
hızıma yetişebilir mi ? :D

Dokunmatiklerde yazmayı sevmiyorum. Klavyesi olan mis gibi Xperia Pro varken :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

- - - Eklendi - - -

Kardeş internette 701'den pişman olabilirsin!Bence Xperia Pro almalısın.Ekran ışığını kısmak gibi önlemler aldığında se'nin de şarzı iyi gider.Ben Xperia Pro diyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kardeş internette 701'den pişman olabilirsin!Bence Xperia Pro almalısın.Ekran ışığını kısmak gibi önlemler aldığında se'nin de şarzı iyi gider.Ben Xperia Pro diyorum.

ICS 4.0.4'te şarj bayağı iyi gidiyor :) Bu da çok önemli bir gelişme.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt