Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701 web tarayici facebook sorun acil yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ışık_22
Üye
Konu Sahibi
Nokia 701 web tarayici facebook sorun acil yardim
SLM ARKADAŞLAR FACEBOOK A GİRDİĞİM ZAMAN PROFİLİME GİREMİYORUM SOL ÜST KÖŞEDEKİ ÜÇ ÇİZGİ AÇILMIYOR ŞEÇENEKLER GELMİYOR NE YAPTIYSAM OLMADI HARD FORMAT VS VS VİFİ İLE DENEDİM YİNE OLMADI ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TŞK....?
bendeki internet facebook twitter paketi operadan bağlanınca galiba ücretli oluyomuş yoksa illaki orjinal tarayıcı olacak die kaide yok ha düzelirse facebook iyi olr sorun genelse
bendeki internet facebook twitter paketi operadan bağlanınca galiba ücretli oluyomuş yoksa illaki orjinal tarayıcı olacak die kaide yok ha düzelirse facebook iyi olr sorun genelse
arkadaslar bendede ayni sorun var. Soylediginiz uygulamayi indrdm ama e posta ve sifreyi yazip girise bastigimda girmiyor hep oyle kaliyor yardimci olurmusunuz
ॐOsMaN
Üye
sorun facebookta değil sorun fp2 de eger fp1den fp2 ye geçtiysen web tarayıcı ile ilişkiyi kesmelisin hiç bi işe yaramıyor fp1 li telefonda çok rahat giriliyor facebook a sorunun adresi nokia
sorun facebookta değil sorun fp2 de eger fp1den fp2 ye geçtiysen web tarayıcı ile ilişkiyi kesmelisin hiç bi işe yaramıyor fp1 li telefonda çok rahat giriliyor facebook a sorunun adresi nokia