Nokia 701 VS N8 izlenimlerim ( 701 almayı düşünenlere )

Sponsorlu Bağlantılar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:D :alkis

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 512 rem 1 gb işlemci 5mp kamera 16 hafıza 1675.TL
701 ise 512 rem 1 gb işlemci 8 mp kamera 8 hafıza 950.TL

demek heee. demek senin karşılaştırman bu. bu ne abicim sanki pc karşılaştırıyorsun donanıma bakıyor te allahım. o kadar kaliteli ve fazla uygulamayı bul, safari gibi bir tarayıcıyı bul, öyle güzel ve stabil bir yazılım bul 701'e ve ondan sonra karşılaştır sen onları.

Arkadaş ben bir tüketiciyim. İşime gelen ne ise o yandayımdır. Herkesin olduğu gibi ayrıca Iphone ve Nokıa kavgasına cevırmıssınız yıne :) Ben senın donanımının aynısını daha uygun fıyata alabılıyorsam ve bu daha once kullandıgım donanımın ıkı katı performans sergılıyorsa bana ve problemı yoksa Benım ıcın ıyıdır. Senın Iphone kotu demıyor orda duzgun okuyun Fıyatları sen belırlemıyorsun bende belırlemıyorum. Isımı gorucek bır telefon donanım olarak yeterlı ıse programsal olarak nasılsa degısebılıyor.

Senın telefonunun da eksık yanları var Inatla vırus gıremez bu telefona denılıyor Dogru cunkı hıc bır kımseyle alısverıs yapamıyorsunuz Bu bence bır polıtıka MESELA
eksıklıkler ozellık gıbı gosterılmemelı bence :) Bu kavganın da sonu gelmez Evet ben donanıma bakarım arkadasım Yazılım degısır Ama donanım kalır bunu bılmıyorsanız ayrı

pRime.

pRime.

Üye

demek heee. demek senin karşılaştırman bu. bu ne abicim sanki pc karşılaştırıyorsun donanıma bakıyor te allahım. o kadar kaliteli ve fazla uygulamayı bul, safari gibi bir tarayıcıyı bul, öyle güzel ve stabil bir yazılım bul 701'e ve ondan sonra karşılaştır sen onları.

fiyat farkı var işte onu diyoruz hem tarayıcı belle'de çok hızlı abartılcak bişeyi kalmadı artık safarinin

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Tek yonle bakmaya devam ettikleri sürece Safari onlar için hep bir numara Değişmez :)

andreoni

Üye
geçen pazar teknosada 701i inceleme fırsatı buldum cebimdeki kurtuluş 40 belle versiyonlu n8 imle kıyasladım hiç bir farkını göremedim 701 in (ekran farkı hariç) 1 ghz. Olmasınada bakmayın sonuçta arm11 tabanlı işlemci yani bizdekilerin o.c. edilmiş hali...

Hangi mağazasında buldun. Hangi semtte olduğunu da söylesen olur ;) Tekno marketlere daha gelmedi diye biliyorum. Ben dün baktım Nokia Shop lardan birinde fiyat 882, diğerinde 900, başka bir yerde 960 TL. Nokia Shop larda fiyat niye standart değil anlamadım...

Konudan da uzaklaşmamak gerekirse Nokia olması, özelliklerinin yüksek olması, fiyat, kullanılabilirlik, taşınabilirlik - pantolon cebi :) - ve ileriye dönük bir cihaz olması nedeniyle 701 şu an için alınabilecek en iyi cihazdır.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben 603 kullanıyorum onunda pek farkı yok 2gb hafıza 512 mb ram 1 ghz işlemci 5mp kamera ayrıca belle çok güzel

joe_cenk

joe_cenk

Üye
701 Yerli yerinde güzel bir telefon iPhone ile kapışabilecek bir cihaz

suat1111

suat1111

Üye
n8 01 bekliyom

aleranol

aleranol

Üye
Mesela N8 de oyunlar klasörüne girdiğimde (otuzdan fazla oyun var) 3 saniye kadar bekletiyor ayrıca ilk girişte aşağı kaydırdığın zaman hafif takılıyor hemen düzeliyor.Bunu başka klasörlerde yapmıyor.701 de böyle birşey olacağını sanmıyorum
benim klasör yalaşık 1.2 gb lık oyun dosyalarına açılıyor c7 de ve sadece 2 saniye bekliyorum sonra dediğin gibi düzeliyor. bunun için oyunları uygulamalarda serbest bırak hiç sorun olmaz:oke:

CrossFireX

CrossFireX

Üye

Arkadaşım söylediğinde haklı olabilirsin. iOS mükemmel bir yazılım ama Nokia 701 'inde stabil olmadığını söyleyemezsin. Gördüğüm kadarıyla Iphone'cular gibi N8'cilerde çıkmış. 701 i sadece parlaklık farkı var sananlar yanılıyorlar.

saynesim

saynesim

Üye
şu an bende 701 kulanıyorum gerçekten mükemmel telefon

Üst Alt