Nokia 701 ve Symbian Belle'yi Tanıyalım

Sponsorlu Bağlantılar

asperea

Üye
Kaç mhz bilmiyorum ama herhalde bi 750-800 olmuştur çünkü böyle olacağı söylentileri vardı
belkide nokia n8 ile aynı işlemciyi koymuştur 701 e overclock gibi şeyle yükseltmiştir çakal nokia:hmmm:aha:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
_ardaa

_ardaa

Üye
yanlış anlama yalanlamıyorum. kaynak gösterir misiniz merak ettim herkes böyle söylüyor da :hmmm

arm v11 tabanlı işlemciler 800mhz ve 1ghz olmak üzere iki versiyon olarak bulunur, bizlerin cihazlarında ki 800mhz'den aşağı çekilmiş.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten anna ile yükselmedimi 800lere öyle söylentiler vardı sanki çünkü görsellik gelişti

_ardaa

_ardaa

Üye
Öyle söylenti vardı ama yükselmedi hatta belle içinde aynı şeyi söylediler ama onda da yükselmedi yükseltileceğini de sanmıyorum zaten Belle 680mhz üzerinden optimize edildiği için yükseltme gereği duymazlar.

pRime.

pRime.

Üye
Öyle söylenti vardı ama yükselmedi hatta belle içinde aynı şeyi söylediler ama onda da yükselmedi yükseltileceğini de sanmıyorum zaten Belle 680mhz üzerinden optimize edildiği için yükseltme gereği duymazlar.
Belle ile de 680mhz'in android'in güçlü cihazları kadar performans ve hız gösterdiğini görmüş olduk. Yani yeterli.

SilentOne

SilentOne

Üye
ama 680 de içinde çok cok iyi bir optimizelik var yani biz bide alpa sürümünü kullanıyoz

serinaga

serinaga

Üye
YAW bu telefon C7'nin ta kendisdi bence, zaten videolardaki tel hızı bendeki mevcut C7'de mevcut, ki daha Anna'yı yüklemedim bile, RAM aynı, NCF var, kamera 8 Mp, belki biraz daha geliştirilmiştir, ama video'da fark yok zaten C7 mükemmel bir video çekiyor HD olarak, dokunmatiği son derece güzel, eee sadece işlemci artırılmış bir C7 bu bence ... :)

musty522

Üye
YAW bu telefon C7'nin ta kendisdi bence, zaten videolardaki tel hızı bendeki mevcut C7'de mevcut, ki daha Anna'yı yüklemedim bile, RAM aynı, NCF var, kamera 8 Mp, belki biraz daha geliştirilmiştir, ama video'da fark yok zaten C7 mükemmel bir video çekiyor HD olarak, dokunmatiği son derece güzel, eee sadece işlemci artırılmış bir C7 bu bence ... :)

hıhı emin ol öyledir kardeş :D kısaca yazım

1 Ghz işlemci
512 ram
1000 nit çözünürlüğünde ekran(piyasada en parlak ekrana sahip bir telefon olacak)
NFC
Symbian Belle
Clearbackdisplay ekran
kişiseltirebilir 6 ana ekran
şimdi düşün hangi biri var bunların c7de

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Türkiye için resmi olarak raflarda yerini almasının tam olarak çıkış tarihini bilen var mı ? Yada ona yakın bi tarih? ve Tabiikide fiyat aralığı? Almayı düşünüyorum.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kesin bir tarih yok türkiyeye gelmesi birz zmn alabilir ancak online satış sitelerinde satılanlar var hatta forumdan bir arkadaş aldığını söylüyor bende bir sitede 900civarlarında satıldığını gördüm.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hıhı emin ol öyledir kardeş :D kısaca yazım

1 Ghz işlemci
512 ram
1000 nit çözünürlüğünde ekran(piyasada en parlak ekrana sahip bir telefon olacak)
NFC
Symbian Belle
Clearbackdisplay ekran
kişiseltirebilir 6 ana ekran
şimdi düşün hangi biri var bunların c7de

ya şaka yapıyor olmalısın sanırım :D saydığın ilk 3 özellik dışında hepsi var :kop:

ayrıca mükemmel bir inceleme olmuş ve de NFC nin ne kadar kullanışlı ve ileriye dönük bir teknoloji olduğunu burdan anlıyoruz :hmmm

Üst Alt