Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arm v11 tabanlı işlemciler 800mhz ve 1ghz olmak üzere iki versiyon olarak bulunur, bizlerin cihazlarında ki 800mhz'den aşağı çekilmiş.
uribaju
Üye
Konu Sahibi
ya zaten anna ile yükselmedimi 800lere öyle söylentiler vardı sanki çünkü görsellik gelişti
_ardaa
Üye
Öyle söylenti vardı ama yükselmedi hatta belle içinde aynı şeyi söylediler ama onda da yükselmedi yükseltileceğini de sanmıyorum zaten Belle 680mhz üzerinden optimize edildiği için yükseltme gereği duymazlar.
Öyle söylenti vardı ama yükselmedi hatta belle içinde aynı şeyi söylediler ama onda da yükselmedi yükseltileceğini de sanmıyorum zaten Belle 680mhz üzerinden optimize edildiği için yükseltme gereği duymazlar.
YAW bu telefon C7'nin ta kendisdi bence, zaten videolardaki tel hızı bendeki mevcut C7'de mevcut, ki daha Anna'yı yüklemedim bile, RAM aynı, NCF var, kamera 8 Mp, belki biraz daha geliştirilmiştir, ama video'da fark yok zaten C7 mükemmel bir video çekiyor HD olarak, dokunmatiği son derece güzel, eee sadece işlemci artırılmış bir C7 bu bence ...
YAW bu telefon C7'nin ta kendisdi bence, zaten videolardaki tel hızı bendeki mevcut C7'de mevcut, ki daha Anna'yı yüklemedim bile, RAM aynı, NCF var, kamera 8 Mp, belki biraz daha geliştirilmiştir, ama video'da fark yok zaten C7 mükemmel bir video çekiyor HD olarak, dokunmatiği son derece güzel, eee sadece işlemci artırılmış bir C7 bu bence ...
1 Ghz işlemci
512 ram
1000 nit çözünürlüğünde ekran(piyasada en parlak ekrana sahip bir telefon olacak)
NFC
Symbian Belle
Clearbackdisplay ekran
kişiseltirebilir 6 ana ekran
şimdi düşün hangi biri var bunların c7de
Rich4arD
Üye
Türkiye için resmi olarak raflarda yerini almasının tam olarak çıkış tarihini bilen var mı ? Yada ona yakın bi tarih? ve Tabiikide fiyat aralığı? Almayı düşünüyorum.
uribaju
Üye
Konu Sahibi
kesin bir tarih yok türkiyeye gelmesi birz zmn alabilir ancak online satış sitelerinde satılanlar var hatta forumdan bir arkadaş aldığını söylüyor bende bir sitede 900civarlarında satıldığını gördüm.
1 Ghz işlemci
512 ram
1000 nit çözünürlüğünde ekran(piyasada en parlak ekrana sahip bir telefon olacak)
NFC
Symbian Belle
Clearbackdisplay ekran
kişiseltirebilir 6 ana ekran
şimdi düşün hangi biri var bunların c7de