belco2
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aydın abi, v1.05 cfw yi kurdum. rompatcher da yamayı otomatik başlat dedikten sonra ki açılışta rompatcher göçüyor. dün yenisini çıkardın. onda bu sorunu düzeltmek için birşeyler yaptın mı demek istiyorum. yapmadıysan yeni güncellemeyi bekleyeyim
rompatcher yenilendi
E Patches kasörüne atılacık paçlar
RomPatcherde otomatık ekli gelir 3 tane paç
Kardeşim uyardiğin için teşekkür ederim ilk indirdiğimde winrarla çikarirken part 2 hata verdi doya bozuk uyarisi yapti sonra pohonex ayni uyariyi yapti sduman kardeşim msjni görünce part 2yi tekrar indirdim yazilimi attim sorun yok belco2 üstad kusura bakma özür dilerim ama indirirken hata vermiş olmali bu hata mesaji için senden özür diliyorum şu an sorunsuz çalişiyor teşekkürler
- - - Eklendi - - -
çok güzel tek sorun rompatcerde ses kayıt proramının yaması yok program arama sırasında bipliyor patces klasörü gözükmüyor yani yama yükleyemiyoruz bunun dışıda herşey süper ellerine sağlık
yardım edebilirmisiniz, iyi günler daha önce bu tür işlemleri hiç kullanmadım c-701 RM-774 v.113.010.1506 fp2 kullanıyorum
benim tlfn yurtdışında ingilizce ve ürün kodu 059H232 burda ilk sayfada farklı bi ürün kodu vermişsiniz başka resimli anlatımlara baktığımda kendi tlfnumun ürün kodunu göremedim, phonexte farklı bi ürün kodu seçersem ne olur, bu işlem sonunda tlfna türkçe dil eklenirmi cok tşkrler şimdiden cvbınız için..
çok teşekkür ederim, bi denicem inş memnun kalırım (:
keşke bu konunun içindede görüntülü anlatım eklenseydi, dier flash anlatımlarını baya inceledim inş bi aksilik çıkmadan becerebilirim, çıkarsa ne yaparım bilmiyorum (:belco2 nin cfw leri çok başarılı. orjinal fw ye nazaran memnun kalacaksın
ilgin için çok saol, evde kotalı net kullanıyorm ordaki dosyaları başka bi yerden indirecem, atmaya başladıgımda inş seni bulabilirim burada (:istersen teamviewer ile yardımcı olabilirim. pm atarsın
ilgin için çok saol, evde kotalı net kullanıyorm ordaki dosyaları başka bi yerden indirecem, atmaya başladıgımda inş seni bulabilirim burada (:
eline sağlık ustam yalnız bazı widgetler açılmıyor nedendir acep
tekrar flaşla düzelir
yükleme sırasında kritik hata oluştu widget kaldırıldı diyor .. tamam a basıyorum telefon yine açılmıyor
- - - Eklendi - - -
sonra yine hatayı söylüyor
- - - Eklendi - - -
yardım edin !! panik oldum
adobe yi nereye gömüp flaş atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?