Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

noss_bar

Emekli Yönetici
Dostum daha önce kini geliştirmişsin hiç haber de vermiyorsun bana cfw kullandırtan tek ustasın bilesin

Tepkiler: belco2
eline, emeğine sağlık yalnız kapatma menüsüne restart vs gibi özellikler de ekleseydin keşke. birde mağazadan bazı yüklemelerde hata alıyorum. avea online, flashlite extreme gibi uygulamalarda. verdiği hata "yükleme hatası"

sorun benden kaynaklanıyormuş. sıkıntı yok, on numara olmuş

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında 113.010.1506 fp2

son olarak widget mif değiştirmeyi nasıl yapıyoruz acaba? sis olarak denedim olmadı, mifleri c resource app ye attım olmadı, e resource app ye de attım olmadı

doctorrr

Üye
son olarak widget mif değiştirmeyi nasıl yapıyoruz acaba? sis olarak denedim olmadı, mifleri c resource app ye attım olmadı, e resource app ye de attım olmadı

joshlog modu uygulaman gerekiyor bunun için sistem modlama bölümündeki üst konulara bakabilirsin

burakos

Üye
nokia 700 içinde bekliyoruzz bi fp2 cfw :/

merakla bekliyorum. peki dokunmatik hassasiyeti arttırıldı mı?

- - - Eklendi - - -

joshlog modu uygulaman gerekiyor bunun için sistem modlama bölümündeki üst konulara bakabilirsin

sağlasın. cfw de vardır diye düşünmüştüm. ondan sordum

slm bu yazılan program 700 de çalışıyormu yardımcı olurmusun rica etsem

Ferzan

Üye
vay dostum güzel çalışma olmuş bu konudan neden hiç haberim yoktu be demekki yeterince kontrol etmiyorum burdaki konuları

maxuma

Üye

ustad sabırsızlanıyorum linkler için fp1 de de senın cfw yı kullanıyordum.

noss_bar

Emekli Yönetici
bana ayarlardaki tema efekti açma kapama modunu gönder sana nokia suite ile cfw nasıl yüklenir anlatayım eminim çoğu kişi phonix ile yüklemekten daha çok suite tercih edecektir nasıl pazarlık

ender04

Üye
üstad yarın kesin yayınlıycanmı yazılımı

umarım yarınlar. orjinal fp2 eksikleri yüzünden kullanamıyorum. herşeyi belco2 ye göre endeksledim, onu bekliyorum

ender04

Üye
indirdim deneyip görüşlerimi paylaşacağım teşekkürler ellerine sağlık