nokia 701 nfc yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 nfc yardım
nfc nin ne oldugunu biliyorum fakat nasıl dosya transferi ve oyun için (angry birds ve asphalt 5 nfc) kullanılacagını bilmiyorum yardım eder misiniz

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
asphalt 5 te nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama nfc açık iken iki telefonda da angry birdsmagic oyununu açıp telefonun arkasını birbirine değdirince diger bölümler açılıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
diğer cihazında nfc yi desteklemesi gerekir.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşıma nokia 603 aldık bi deneyelim nasıl çalışıyomu diye nfc yi açtık sonra angry birds magic i açtık tık yok fotografta göndermiyor

h.ozdemir09

Üye
bölümleri bitirmiş miydin? İlk 5 bölümü bitirmiş olman gerekiyor

mikail_6

Üye
Galeri içeriğini göndermek için işaretleyip NFC alanlarını birbirine dokundurmanız yeterli. Her iki cihaz da 603 mü? Çünkü alt yazılımları desteklemiyor, biri ANNA biri BELLE olursa kullanılamaz. Ayrıca h.ozdemir09'un dediği gibi uygulamaya özel işlemler vardır; oyunun içinde "help" gibi bir kısım varsa burayı okuyarak spesifik bilgi almanı öneririm.

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
Galeri içeriğini göndermek için işaretleyip NFC alanlarını birbirine dokundurmanız yeterli. Her iki cihaz da 603 mü? Çünkü alt yazılımları desteklemiyor, biri ANNA biri BELLE olursa kullanılamaz. Ayrıca h.ozdemir09'un dediği gibi uygulamaya özel işlemler vardır; oyunun içinde "help" gibi bir kısım varsa burayı okuyarak spesifik bilgi almanı öneririm.

benim telefonum 701 arkadaşınki 603 tavsiyeni uyguladım fotografları işaretleyip telefonları birbirine dogru tutuyormuşuz yardımın için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt