mesut1979
Üye
hele bir önümüzdeki sene gelsin bak bakalim neler yapabiliyorsunkardes NFC'yi kim kullanyo bn hc görmedm wala...türkiyede kmsenin telefonu kredi kartı gbi kullancagnı sanmyorum...bnce hicte büyük bi özelllk dgl kullanlablrliği olmadktan sonra...
Nokia 503 kulaklığımda kullanırım.Otobüslerde akbil olarak kullanırım.C7, 500, 600, 700, 701, sgs2 ile ışık hızında veri aktarırım.kardes NFC'yi kim kullanyo bn hc görmedm wala...türkiyede kmsenin telefonu kredi kartı gbi kullancagnı sanmyorum...bnce hicte büyük bi özelllk dgl kullanlablrliği olmadktan sonra...
sadrce kredi kartında kıllanılacak diye birşey yok nfcli kulaklıklarda vrya nfc ile dosya alışvetişinde ,oyun oynamada vs kullanırsınkardes NFC'yi kim kullanyo bn hc görmedm wala...türkiyede kmsenin telefonu kredi kartı gbi kullancagnı sanmyorum...bnce hicte büyük bi özelllk dgl kullanlablrliği olmadktan sonra...
Nokia 503 kulaklığımda kullanırım.Otobüslerde akbil olarak kullanırım.C7, 500, 600, 700, 701, sgs2 ile ışık hızında veri aktarırım.
Root ile destekliyor.ve ardaya ek olarak sgs2 de nfc yi sadece kredi kartı olarak kullanabiliyorsun android desteklemiyor nihahhahahahaah ve 4 de bile desteklemeyecek nihahahahaha
Arkdaşlar n8 i Cok üstün görmeyin sonucta oda telefon buda telefon bu kadar abartmaya gerek yok...
N8 den iyi olmassaydi cıkarmazlardi zaten...
ne artısı var
1-belle fw ile gelecek.
ne artısı var
1-belle fw ile gelecek.
2-1 ghz işlemci ki bu en önemlisi
3-1024 rom
4-512 rem
5-nfc
6-tasarım zevke göre değişebilir bunu anlarım sıra sen de n8 in artılarından bahset arkadaşım.
smart phone larda donanım önemli artık kamera arka planda neticede mini bilgisayarlardan bahsediyoruz telefon devri geride kaldı.
sizin söylediğiniz rengi hoşunuza gitti diye pentium i7 yerine pentium i3ü daha pahalıya almaya benziyor.
birde n8 e göre eksilerini say kamereyı bırak adamlar hafızayı düşürmüşler birkere nokia bir yandan verirken diyer yandan alıyor verdiyinin üstüne eklemiyor hiç bir zaman
[/COLOR]n8 in artısı 701 de olmayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?