Nokia 701-İphone 3GS-Sony Xperia U ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701-İphone 3GS-Sony Xperia U ?
Hadi biraz eğlenelim hangisini alırdınız ,sanırım hepsinin ortalama fiyatı 800 TL (Yanlışım Varsa Düzeltin)

Donanım-yazılım olarak karşılaştıralım hepsini :) Xperia U android ama o fiyatı bir android cihazdan hayır gelir mi ? (ICS-Oyun)

İphone 3GS çok eski ama oyun performansı olarak nasıldır ? Ayrıca genel performans nasıl ?

Nokia 701 zaten herşeyi ile kusursuz diyorum ,oyun işini boşverin onda :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalım meydan sizin kurallar doğrultusun da tartışalım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
xperia u yu hafıza sorunundan kafadan elerim,telefona resimlerini şarkılarını atsan en fazla 2 tane oyun yükleyebilirsin. 3Gs ile 701 arasında da sanırım 3gs i seçerim,hala birçok oyunu açıyor iosun marketi de çok çok zengin tarayıcısı da daha iyi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Donanım-yazılım olarak karşılaştıralım hepsini :) Xperia U android ama o fiyatı bir androidcihazdan hayır gelir mi ? (ICS-Oyun) = Önemli olan fiyatı değil aslında Android piyasası düştüğü için sorun olmaz, donanım önemli ki bu telefondaki donanım gerçekten iyi düzeyde, kamerası ekran kalitesi bu fiyat için gayet iyi. Tasarım ve kullanılan teknoloji çok iyi tek bitiren şey 4 gb hafızası olması.

İphone 3GS çok eski ama oyun performansı olarak nasıldır ? Ayrıca genel performans nasıl ? = İnan bedava verseler kullanmam Iphone alınacaksa en aşağı Iphone 4 8gb alınmalı. 3gs'in ne düşük çözünürlüklü ekranı, ne düşük kamerası ne eski teknolojisi o fiyata asla değmez tasarımından zaten bıkkınlık geldiğini söylemiyorum bile. Oyunları iyi olabilir ama zaten kastığı oyunlar olduğunu da biliyoruz, süper bir oyun zevki sunamıyor ayrıca herşey oyun da değil zaten oyuncak değil bu malum.

Nokia 701 zaten herşeyi ile kusursuz diyorum ,oyun işini boşverin onda :) = Nokia 701 çok iyi bir telefon ancak yanlış politikalar onu alınamaz hale sokuyor. Symbianın bitirilmesi falan Nokia'nın gözden çıkardığı bir sisteme sahip olduğu için uzun ömürlü telefon kullanmak isteyenler için alınası değil bence. Telefonunda az oyun oynayanlar için ideal seçenekmiş gibi olsa da gene de artık kısır döngüye girmiş vaziyette oyun/uygulama konusunda.

Son söz olarak ise ben olsam Xperia U'yu gözüm kapalı alırdım 650 tl'ye paralel ithalat olarak alınabildiğini de düşünürsek aslında tasarım + donanım olarak çok iyi bir F/P seçeneği olabilir. 4 gb hafızasının 1 gb'ını favori müziklerimle(hatta o kadar bile tutmaz atacağım müzikler) 3 gb'ını oyun uygulama ile doldururdum. Uygulamalar zaten çok fazla yer kaplamıyor. Oyunlar da büyük firmaların oyunu olmadığı sürece zaten abartıldığı kadar yer kaplamıyorlar hatta nfs most wanted gibi fazla boyutlu kalite oyunların yanında Dead Trigger gibi az yer alanıyla bile çok çok iyi grafikler sunan oyunlar da tabletimde yüklü.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Tableti olmayanlar var :) Ya aslına 701 için uygulama sorun değil bence yeterince uygulama var ve paylaşılıyor zaten :)

Xperia U hafıza kartı falan da mı yok ?

Nokia 701 de 8 GB hafıza ve 32 GB hafıza kartı takabiliyoruz. Toplam 40 GB oluyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Solo da mı aynı :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tableti olmayanlar var :) Ya aslına 701 için uygulama sorun değil bence yeterince uygulama var ve paylaşılıyor zaten :)

Xperia U hafıza kartı falan da mı yok ?

Nokia 701 de 8 GB hafıza ve 32 GB hafıza kartı takabiliyoruz. Toplam 40 GB oluyor.
Xperia U'da hafıza kartı da yok malesef. 701 hafıza olarak iyi de işte 40 gb'lık bir alanı herhalde 720p HD film arşivi yaparak doldurabiliriz. Bence de uygulama olarak 701'in sıkıntısı yok.

- - - Eklendi - - -

Xperia Solo da mı aynı :)
Xperia Sola'da hafıza kartı girişi var ancak Xperia U'da mevcut olan ön kamera yok. Bir de Sola'da touch-sensitive olayı var dokunmadan uzaktan algılıo parmağı ilginç bir özellik ama güzel.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Sola daki floating touch özelliği süper. 3 telefon arasından u yu ben kafadan elerim. Lise3 üm. Ev-okul-dershane arasında geçiyo hayat. Gelecek sene de lise4 ve ygs ve lys olduğundan pek oyun oynayamayacam. Ondan 701 i seçerdim ve seçiyorm da :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Xperiaları eleyelim o zaman , İphone 3GS mi 701 mi diyerak bu klasik soruyu soralım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt