Bütçe süper hiç ekleme . O fiyata temiz note2 S4 s3 GM Elite htc one x bulunurşuan için 900 liram var
Sasa bu kaptan şeker denizi çizgi filmi devam ediyor mu cn deo fiyata symbian alma. windows phone tavsiye ederim
bende izliyodum ama yeni bölümü çıkmıyor aynı bölümleri verip verip duruyorlarSasa bu kaptan şeker denizi çizgi filmi devam ediyor mu cn de
yeri değil ama özledim
abi guzel bır cızgı fılmdı keske yenı bolumlerı cıksabende izliyodum ama yeni bölümü çıkmıyor aynı bölümleri verip verip duruyorlar
Modem olarak kullanma androidin ilk cihazlarinda var) ne yok?n 700 kullanıyorum çok hafif ve içinde yok yok nfc bluetooth(modem olarak kullanabiliyorsun androidlerde olmuyor) 3.0 wifi dlna vs vs. daha ne olsun ben sökede ikinci el 100 liraya buldum hemen aldım cebimde telefon yok sanki o kadar yani. Ayrıca insanlar cep telefonlarını çok abartıyor google market resmen çöplük salak saçma uygulamalarla dolmuş durumda ios olsun android olsun symbian olsun işe yarar bi kaç program var gerisini kimse kulanmıyor zaten 1000000 uygulama var diye google markette hepsini kullanacak mısın? n80 kullandım 7 yıl akabinde telefonum arızalandı bir kaç ay samsung galaxy y kullandım şimdi tekrar nokiadayım ve telefon bu diyorum. nokia telefondur geri janjanlı ambalaj
nokia 701 ' in 8 mp kamerası var ve hd video çekiyo...n 700 kullanıyorum çok hafif ve içinde yok yok nfc bluetooth(modem olarak kullanabiliyorsun androidlerde olmuyor) 3.0 wifi dlna vs vs. daha ne olsun ben sökede ikinci el 100 liraya buldum hemen aldım cebimde telefon yok sanki o kadar yani. Ayrıca insanlar cep telefonlarını çok abartıyor google market resmen çöplük salak saçma uygulamalarla dolmuş durumda ios olsun android olsun symbian olsun işe yarar bi kaç program var gerisini kimse kulanmıyor zaten 1000000 uygulama var diye google markette hepsini kullanacak mısın? n80 kullandım 7 yıl akabinde telefonum arızalandı bir kaç ay samsung galaxy y kullandım şimdi tekrar nokiadayım ve telefon bu diyorum. nokia telefondur geri janjanlı ambalaj

alttan aldığm dersleri unide telefonun kucuk olmasndan yırtıp gecıym inanki. Kaba telefonu gözetmenlern yanında cıkarmak zor