Yardım Nokia 701 ile Nokia 700 arasında ne fark var ?

Sponsorlu Bağlantılar

MEHMET NOKİA 701

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 ile Nokia 700 arasında ne fark var ?
Nokia 701 ile Nokia 700 arasında ne fark var ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Farkları bilmiyorum da 2 yıl önce nokia 700 almak istiyordum tasarımı çok hoşuma gitmişti. Farklara internetten bakabilirsin. Ama telefon alacaksan symbian a bulaşma

MEHMET NOKİA 701

Üye
    Konu Sahibi
şuan symbian kullanıyorum diğer telefonlarda olan uygulamaları symbian için bulamıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Paran varsa Android vey Windows Phone a gecmeni öneririm

MEHMET NOKİA 701

Üye
    Konu Sahibi
şuan için 900 liram var

byAndroid

byAndroid

Üye
Süpermiş peki bütçeyi artırma şansın var mı 1000-1100 yapabilir misin

MEHMET NOKİA 701

Üye
    Konu Sahibi
yoabicim şimdi ben maxicep sitesine nasıl uygulama ekleyebilirim

byAndroid

byAndroid

Üye
Hiç bilmiyorum ama 900 lira yada çok güzel Android teller mevcut. Sen istersen telefon tavsiyesinde bulunun diye bi konu aç. Symbian çok eskidi ve ise yaramaz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
o fiyata symbian alma. windows phone tavsiye ederim

Hasand.

Hasand.

Üye
rahatlıkla NOTE 2 VEya s4 , lumıa 1020 bulursun ikinciel veya lumıa 1320 al sıfır alavılırsın
bende izliyodum ama yeni bölümü çıkmıyor aynı bölümleri verip verip duruyorlar
abi guzel bır cızgı fılmdı keske yenı bolumlerı cıksa

@Safak

@Safak

Üye
alcaksan windows phone al androide bulasma magazası cok kirli windows ise az ama öz cok temiz bir magazası var

MEHMET NOKİA 701

Üye
    Konu Sahibi
off aklımı karıştırdınız

karanliktaki

Üye
n 700 kullanıyorum çok hafif ve içinde yok yok nfc bluetooth(modem olarak kullanabiliyorsun androidlerde olmuyor) 3.0 wifi dlna vs vs. daha ne olsun ben sökede ikinci el 100 liraya buldum hemen aldım cebimde telefon yok sanki o kadar yani. Ayrıca insanlar cep telefonlarını çok abartıyor google market resmen çöplük salak saçma uygulamalarla dolmuş durumda ios olsun android olsun symbian olsun işe yarar bi kaç program var gerisini kimse kulanmıyor zaten 1000000 uygulama var diye google markette hepsini kullanacak mısın? n80 kullandım 7 yıl akabinde telefonum arızalandı bir kaç ay samsung galaxy y kullandım şimdi tekrar nokiadayım ve telefon bu diyorum. nokia telefondur geri janjanlı ambalaj

orxan_92

orxan_92

Üye
n 700 kullanıyorum çok hafif ve içinde yok yok nfc bluetooth(modem olarak kullanabiliyorsun androidlerde olmuyor) 3.0 wifi dlna vs vs. daha ne olsun ben sökede ikinci el 100 liraya buldum hemen aldım cebimde telefon yok sanki o kadar yani. Ayrıca insanlar cep telefonlarını çok abartıyor google market resmen çöplük salak saçma uygulamalarla dolmuş durumda ios olsun android olsun symbian olsun işe yarar bi kaç program var gerisini kimse kulanmıyor zaten 1000000 uygulama var diye google markette hepsini kullanacak mısın? n80 kullandım 7 yıl akabinde telefonum arızalandı bir kaç ay samsung galaxy y kullandım şimdi tekrar nokiadayım ve telefon bu diyorum. nokia telefondur geri janjanlı ambalaj
Modem olarak kullanma androidin ilk cihazlarinda var) ne yok?

0MG90

0MG90

Üye
O parayla rahat Nexus 4 alırsın ya da 2. el Nexus 5

MEHMET NOKİA 701

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 ' in 8 mp kamerası var ve hd video çekiyo...
Saydıkların bütün özellikler nokia 701 ' de var

xqz5

Üye
Kaba telefon sevmeyenler için en iyi tercıhtir bence nokıa 700. Eylul 2012 den beri kullanıyorm. Hafif olması cok guzel. Benm ellerm biraz kucuk tam avucuma oturuyor. S4 note 3 gbi teller cok buyuk sevmiyorm ben. Hem nokia 700 ile kopya cekmeside muthıs avuc ıcinde pek belli olmuyor :):) alttan aldığm dersleri unide telefonun kucuk olmasndan yırtıp gecıym inanki. Kaba telefonu gözetmenlern yanında cıkarmak zor :)

Üst Alt