nokia 701 hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 hafıza sorunu
slm bir sorum olacak nokia 701 ın depo hafızası 8 gb deniyor ama arkadaş almış sıfır garantili 6.3 gözüküyor dün aldım depo hafızasını biçimlendirdim yine 6.3 neden bilen varmı şimdiden tsk by

writter

Üye
telefondaki yuklu olan programlar o hafızayı dolduruyor bence ben aldıgımda da öyleydi daha da öyle telefonu flashlamama ragmen :) tabii hafızayı arttırmak için flash atmadıydım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
os a gidiyor bir kısmı

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
yüklü olan programları sildim yine aynı benim telefonum c7 7.4 gb hafıza gösteriyor 701 6.3 ve benim telefonum da yüklü uygulama olmasına rağmen herkezde aynı sorun varmı acaba c701 kullanan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım herkeste böyledir bu sorun değil tel hafızanın bir bölümünü sıstem için saklar hicbir şekilde 8gb yapamazsın c7 de istersen hafıza kartın boşşa bir dene kartında bir bölümünü sisteme ayırır bu sorun değil

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım biliyorum bunu 2 gb hafıza kartı 1.8 gözükür c7 de 8 gb hafıza 7.4 gözüküyor anladınmi ben kullanıyorum ben sorduğum 701 de bu 6.3 neden oluyor 1.1 gb si nerde bu hafızanın anladın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
diyorum ya sistem dosyaları yer tutuyor o alanda

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşım biliyorum bunu 2 gb hafıza kartı 1.8 gözükür c7 de 8 gb hafıza 7.4 gözüküyor anladınmi ben kullanıyorum ben sorduğum 701 de bu 6.3 neden oluyor 1.1 gb si nerde bu hafızanın anladın

701 de ki orjinal uygulamalarda hafızayı meşgul ediyor mesela video editör 15 mb bunun gibi birçok dosya var

KxTR79

KxTR79

Üye
aynen sistem kullanıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt