Nokia 701 hafıza kartı değiştirince donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hımıd

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 hafıza kartı değiştirince donma sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba geçen gün kendime hongkongdan 8 gb lık hafıza kartı aldım bugün usb ile telefonun içindeki hafıza kartında ne varsa kopyaladım ve daha sonra silip çıkardım kartı ve yeni kartı takıp her şeyi onun içine attım sonra usbden çıkardıktan sonra telefonun dokunmatiği dondu 2-3 kere açtım kapadım değişen bir şey yok yine aynı sorun usb ye tekrar bağlayıp kartın içini komple boşalttım ama sorun devam ediyor telefon donup kalıyor eski kartı taktım yeniden telefon çalışıyor yeniyi takınca donuyor acaba kartı mı bozuk yoksa bir yerde yanlış mı yapıyorum ? şimdiden teşekkürler

NOT: Artık eski karttada aynı sorun oluştu dokunmatiği donuyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yardım edicek kimse yok mu kaldım öyle ortada telefon dondu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aldığın kartı bilgisayarda FAT32 formatında formatla öyle dene. ayırma boyutunu da varsayılan ayırma boyutu yap.

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım bir uygulama yüklü idi eski kartta. Gizli klasör olduğundan görememişsindir. Kopyalama yaparken aklında olsun teli pc yada notebook'a bağlayıp, tüm gizli klasörleri göster yapıp yeni aldığın kartıda aynı anda bağlayıp pc yada notebook'a ne var ne yok tümünü kopyalamak. Artık eski karttada çalışmıyor demişsin. En iyisi şöyle yap, yeni kartı telden formatla, bak bakalım donma oluyor mu ? Daha sonra eski karttaki tüm bilgileri pc yada notebook'a yedeklemiş olman gerekir ki geri yükle yeni karta. Donma devam ediyorsa eski karttan sadece resim müzik vs. dosyalarını yükle ... Artık halen donma varsa kartı değiştir ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​hong kong da voltaj değerleri farklı da olabilir belki kart oranın standartlarında üretilmiş olabilir. bu da bir örnek

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yada hafıza kartını tele taktığında biçimlendirip dene.

hımıd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm önce kartı biçimlendirdim bilgisayar üzerinden sonra telefonu kapatıp açktıktan sonra 15-20 saniye çalışıyodu daha sonra dokunmatik donuyodu o sırada hemen soft format attım ve sorun halloldu artık donma yok tekrar teşekkürler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
güle güle kullan sorun çözülmüştür :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt