nokia 701 güncelledim ama sim kartı görmüyor....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spartaks

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 güncelledim ama sim kartı görmüyor....
Arkadaşlar selamlar,nokia 701 telefonum güncelleme uyarısı veriyordu ben de güncelliyeyim dedim ve sonrasında telefon sim kartı görmüyor sim kartı takın diyor,orjinal ayarları yükledim,hard format attım ama gene olmadı...Sİm kart görmüyor ne yapmam lazım...Teşekkürler...

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
phoenix le yeniden flashlaman lazım

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Vallaha bendede öyle olmuştu. Ne yaparsan yap olmuyooo. Sim karti tanimiyoo sim yuvasiyla alakali bi sorun olmuştu. Verdim tamire garantiye 1 ay sonra aldim. Içi açildi kizliği bozuldu. Sattim gittti. Yeni bi 701 aldim tertemiz

aliosman166

aliosman166

Üye
Vallaha bendede öyle olmuştu. Ne yaparsan yap olmuyooo. Sim karti tanimiyoo sim yuvasiyla alakali bi sorun olmuştu. Verdim tamire garantiye 1 ay sonra aldim. Içi açildi kizliği bozuldu. Sattim gittti. Yeni bi 701 aldim tertemiz
adamın moralinin içine ettin :D

- - - Eklendi - - -

farklı sim kart dene kardeş olmadı flashla

larten123

larten123

Üye

Kızlığı mı bozuldu:kop2::zong:

spartaks

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
Aynen ya zaten moral bozuktu şimdi komple gitti moral...Arkadaşlar ne yapmam lazım...

önce kendi kartını başka bir telde sonra başka bir kartı kendi telinde dene. Daha sonra sorun devam ederse telefona flash at (atmayı bilmiyor isen birinden yardım iste) sorunun hala devam ederse servise git

aliosman166

aliosman166

Üye

önce kendi kartını başka bir telde sonra başka bir kartı kendi telinde dene. Daha sonra sorun devam ederse telefona flash at (atmayı bilmiyor isen birinden yardım iste) sorunun hala devam ederse servise git
katılıyorum.. :oke:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadasım dost acı söyler. Wallaha hic flas la bile ugrasma direk ver servise. Bende wifi üzerinden fp1 güncellemeyi yaparken olmustu. Ne yaptıysam olmadı. Sim kartı takıp arkasını sıkınca geliyo ama bırakınca tekrar gidiyor. En iyisi yazılım ciktimi phonex ten atmak. Arkadasım dırek servise git kardes. Daha bir ay bekliyceksin almak icin

spartaks

Üye
    Konu Sahibi

önce kendi kartını başka bir telde sonra başka bir kartı kendi telinde dene.

Arkadaşım aynen dediğin gibi yaptım,oldu vallahi,çok teşekkürler.Yalnız sormak istediğim telefona hard format atınca ilkgünkü aldığım gibi orjinal hali gitti yani içindeki telefonla gelen uygulamalar gitti haliyle,telefonuda alalı daha 1 hafta olmuştu.Peki bu uygulamaları nasıl geri getireceğim ben...Teşekkürler.

spartaks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edecek yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt